Home Nyheder Det spøger til Halloween i Legoland

Det spøger til Halloween i Legoland

0
SHARE

Halloween 2(U)hyggen spreder sig over Legoland, når parken inviterer til Halloween i efterårsferien 11. – 19. oktober. Blodtørstige vampyrer, flakkende flagermus, skrupskøre spøgelser og et væld af hårrejsende aktiviteter venter.

Hele året har stået i uhyggens tegn med det nye spøgelseshus Ghost – The Haunted House. I efterårsferien får det hjemsøgte hus’ beboere selskab af langbenede kæmpeedderkopper, fæle hekse og blodtørstige vampyrer, når hele parken forvandles til et Halloween-univers indhyllet i spindelvæv og tusindvis af græskar. Hver dag vil en parade af spøgelser og andre væsner gå gennem parken og sprede gys, gru og grin.

”Modige børn og deres forældre kan blandt andet gå på opdagelse i Den Skøre Professors halmballe-labyrint og hjælpe ham med at finde de tabte dele fra hans seneste eksperiment, og på Halloween-værkstedet kan man designe sine egne Halloween kreationer, som man kan tage med hjem”, fortæller eventchef, Claus Pedersen. Alle børn, som tropper op udklædt som et spøgelse, kommer gratis ind og kan snige sig med i spøgelsesparaden.

Besøgende kan desuden dyste om at bygge det flotteste Lego monster, lægge vejen forbi den mystiske spåkone eller tage et selfie med de uhyggelige Lord Vampire og Den Skøre Professor.