Home Nyheder Det helt store gys i The Big Apple

Det helt store gys i The Big Apple

0
SHARE

Halloween parade i the VillageNYC & Company, New York Citys turistorganisation, opfordrer besøgende og fastboende til at være med, når byens fem bydele slår sig løs med uhyggen til Halloween den 31. oktober.

“Vi holder fast ved de mange traditioner og byder på spøgelseshuse, skeletparader, trick-or-treating og græskar-lygter over hele New York City med masser af underholdning for hele familien”, siger Fred Dixon, CEO for NYC & Company.

Et af de største arrangementer er 41. udgave af Village Halloween Parade, der starter klokken 19 med hundreder af orkestre, dansere, dukker, spøgelser af enhver art i Greenwich Village. Paraden går ad 6th Avenue fra Spring Street til 16th Street.

I Bronx Zoo kommer man i den rette uhyggestemning med trylleshows, uhyggelige historier, græskar-maling og skelet-parade.

Brooklyn fejrer Halloween i bl.a. Prospect Park Zoo med ture gennem den hjemsøgte lade og et uhyggeligt optog – Halloween Haunted Walk & Carnival med enhver slags monstre, hovedløse ryttere og zombies.

På Manhattan er der igen i år lysshow fulgt af udvalgt uhygge-musik, mens den mexicanske tradition med at ære de døde, følges op med Día de los Muertos på El Museo del Barrio og optog i Harlem Meer. Wall Street Walks’ gennem Financial Districts “Underverden,” med Trinity Church kirkegård, hjemsøgte huse og dunkle baggårde.

Queens byder blandt andet på en uhyggelig halmstakke-labyrint på Queens County Farm Museum og vilde dyr, der sønderriver græskar fyldt med lækkerier i Queens Zoo.