Home Nyheder Det, der irriterer på ferien

Det, der irriterer på ferien

0
SHARE

Ifølge The Telegraph viser undersøgelsen, at det er ting som høje mobiltakster, dårlige vekselkurser og kreditkortgebyrer, der er med til at gøre en dejlig sommerferie knap så dejlig endda, skriver ekstrabladet.dk.

 

Flertallet synes, at det er højere mobiltakster end forventet, der er det største irritationsmoment, selv om man først får regningen efter hjemkomsten, men også gebyrer på at benytte sine kreditkort og de lave vekselkurser i lufthavne og på feriehoteller er med til at irritere.

 

Sarah Munro fra Post Office Travel Money, som har lavet undersøgelsen anbefaler de rejsende at lade være med at udskyde pengevekslingen til sidste øjeblik, men at sørge for, at det er på plads i god tid – så er der penge at spare.

 

Også udgifter til den daglige transport på feriestedet er der mange, der ikke tager højde for i budgettet og derfor virker irriterende og ud over det økonomiske er der en del, som bliver irriteret over beskidte strande og urent badevand, mens andre bekymrer sig over risikoen for madforgiftning under ferien.

Skrevet af Flemming Juul