Home Nyheder Design-hæder til Finnairs A350

Design-hæder til Finnairs A350

0
SHARE

finnair a350Når Finnairs A350 XWB kommer til København den 8. oktober, bliver det med en business og economy kabine, der i Venedig netop har vundet hæder ved International Yacht and Aviation Award for bedste kabine-interiør.

Finske dSign Vertii Kivi & Co har med ’Space Alive’ skabt et dynamisk skift af farve, stemning og atmosfære i Finnairs A350, som de som de første i Europa kan præsentere dette efterår.

Der er 297 sæder i den lyse og luftige kabine, som fik hæderen for både design og komfort på både economy og business. Nøglen til prisen var dog det nordiske design, kvalitetsmaterialer og kreativ brug af flyets dynamiske LED lys. Et system med 24 forskellige indstillinger, der under flyveturen udvikler sig efter den passende stemning med solen, der enten står op eller går ned, forskellige skyformationer og sågar det hypnotisk dansende nordlys.

”Mange af Finnairs langdistance-passagerer kommer fra Asien, Europa og Nordamerika, og de kender måske ikke Finland særlig godt. Men den tid de rejser med os, er en fantastisk mulighed for vise det bedste af vores design-kultur. Og vi glæder os rigtig meget til at vise flyet frem i København i oktober,” siger Finnairs chef i Danmark, Robert Öhrnberg.