Home Nyheder Delta Air Lines fly til CPH nødlandet

Delta Air Lines fly til CPH nødlandet

8
SHARE

Ifølge pressechef i Københavns Lufthavn, Søren Hedegaard Nielsen, er flyet aflyst og landet på amerikansk jord på grund af tekniske problemer. Her ud over har lufthavnen endnu ikke nye oplysninger, skriver bt.dk.

bt.dk kan berette, at det var flyets navigationssystem, der holdt op med at fungere lige efter starten. Flyet fik besked på at lande i Boston, men på grund af de store mængder brændstof ombord, valgte man at omdirigere det til den større JFK ved New York.

En af de flere danske passagerer ombord på flyet, Anette Kjærgaard, fortæller, at passagererne var ret rystede efter begivenheden, som blandt andet betød, at flyet måtte cirkle rundt for at brænde brændstof af i over fire timer, inden det nødlandede omgivet af brandbiler og ambulancer.

Passagererne er indlogeret på hoteller og må vente et døgn på næste Delta-afgang til København.

Skrevet af Flemming Juul

8 COMMENTS

 1. Nu må hysterien stoppe.
  Det var ingen nødlanding, blot en sikkerhedslanding og hvis Anette Kjærgaard & Co var ret rystede så vil jeg anbefale at de bliver hjemme på sofaen.

 2. Dramaqueens…ved i overhovedet hvad definitionen på en “nødlanding” er – eller er i blevet det rene alt-for-damerne…?

 3. Undskyld mig, men hvad f… berettiger dig til at nedgøre de mennesker der lige har haft en oplevelse der ville gøre mange mennesker oprevede og rystede?

  Jeg kan komme i tanker om mange mennesker, inkl. folk i rejsebranchen, der ikke ville synes det var sjovt at cirkle rundt i flere timer for derefter lande omringet af brandbiler og redningspersonnel.

  Så tænk dig lige om næste gang, Kalle.

 4. Ja… Pressen er jo altid helt oppe og ringe når et fly ikke liige lander på tid… Een ambulance tilkaldt til flyet og straks bliver det blæst op til en “nødlanding”… Flot gået… Og hvor rystet kan man være når flyet stille og roligt cikler rundt for at bruge fuel, det ville være meget værre hvis det skulle lande med “fuld tank”…
  Nææ, næste gang burde sådan pax tage bussen

 5. Enig. Nødlanding er et fuldstænding forkert udtryk her.

  I øvrigt cirklede flyet ikke i “over fire timer”, som B.T. citeres for. Ifølge Flight Aware varede den samlede flyvning 4 timer og 15 minutter – men der gik “kun” 3 timer og 15 minutter fra flyet vendte om over det nordlige Maine, til det landede. Men de syv rundture til sidst over Long Island midt om natten kan da godt have været trælse….

 6. Var selv ombord på flyet… og synes det meste af det de skriver er noget vrøvl… Der var ingen brandbiler og politibiler, da vi landede i JFK.. ellers så hverken jeg og flere andre ombord dem ihvertfald ikke… Men en anden grund til at flere måske var nervøse var at flyet afgang fra JFK var udsat 2 timer pga problemer med den ene motor som også først lige skulle ordnes…

 7. Jeps, enig. Var også ombord, og landingen var ren procedure. Den rigtige betegnelse vil nok være irriterende. Rystende – pladder, men interessant journalistisk vinkel Flemming.

Comments are closed.