Home Nyheder De fleste klar til aktiv ferie

De fleste klar til aktiv ferie

0
SHARE

aktiv apolloIkke mindre end 54% har træningsudstyr med, når de holder ferie, viser en undersøgelse foretaget af Apollo, som byder på aktive ferier på Apollo Sports, Apollo Mondo Selected og Apollo Mondo Family.

27% pakker løbeskoene med, og 18% smider træningstøj i kufferten, mens 10% vælger at pakke cykel, når nu de bevæger sig uden for Danmarks flade landskab.

”Vi er gået fra, at det kun var for dem, der nærmest trænede professionelt, der dyrkede træning på ferien, til, at det nu er stort set alle. Alle løber, dyrker spinning eller cykler i dagligdagen, og træningsudstyret ryger med i kufferten uanset, om vi bor på et resort med fokus på træning, på familieferie, eller vi rejser på storbyferie”, siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Hos Apollo har man et udvidet udbud af Apollo Sports resorts, senest Villaconcha Hoposa Family & Sports på Mallorca, samt flere tilbud om træning og aktiviteter på både Apollo Mondo Family og Apollo Mondo Selected resorts.

”Playitas på Fuerteventura og Thanyapura på Phuket er stadig de to ’flagskibe’, men de af vores rejsende, der også drømmer om svømmeskoler, morgenyoga og gode vandre-, cykel- og løberuter, har vi også en hel del gode tilbud til”, siger han.