Home Nyheder De fleste finder ferien på mobil eller tablet

De fleste finder ferien på mobil eller tablet

0
SHARE

Mauritius:Mauritius:Le Morne:Riu Le Morne

Lækre billeder af sandstrande, et par klik med musen, og så er rejsen bestilt. Det har i mange år været den foretrukne metode, men allerede nu er musen og computeren ved at blive afløst af et tryk med fingeren på skærmen af en smartphone eller tablet.

”Danskerne leder efter den næste rejse, mens de venter på toget eller ligger på sofaen. Derfor er det vigtigt at tilpasse hjemmesiderne til mobilen, hvor man nemt og hurtigt kan få et overblik over mulighederne”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

”Star Tour og virksomheden bag, TUI, har investeret stort i løbende udvikling af bedre mobile muligheder. Der er en drabelig konkurrence blandt rejseselskaberne lige nu og slaget udkæmpes på den mobile arena”.

I sidste ende vil den digitale udvikling være en fordel for de danske rejsende, der får adgang til flere rejser og til en lavere pris.

Når danskerne har fundet rejsen og bagefter skal bestille den, lægger vi dog ifølge Star Tour mobilen væk og tager computeren i brug. Det skyldes, at det stadig er nemmere at indtaste kreditkortoplysninger og overskue alle detaljer på en almindelig computer. Men også det arbejder man på at ændre ved at indføre smartere systemer til bestilling på mobile enheder.