Home Nyheder Danskerne kan lide forretningsrejser

Danskerne kan lide forretningsrejser

0
SHARE

98% af de erhvervsrejsende har intet imod at rejse for deres virksomhed. 43,5% kan godt lide forretningsrejserne, og  for 21,2% bidrager forretningsrejserne væsentligt til arbejdsglæden. Det er især muligheden for ny inspiration og lejligheden til at udvide det professionelle netværk, som 60% af de danske erhvervsfolk sætter pris på.

 

Én ud af tre er glade for at komme lidt væk fra de daglige arbejdsrutiner, og lige så mange tager udsendelsen som udtryk for, at virksomheden værdsætter deres arbejdsindsats.

 

Selv om Business Class, gode hoteller og dyre restauranter betyder meget for omkring 10% af de rejsende, er det ikke afgørende. 23,6% sætter pris på en løbetur eller brug af hotellets fitness-center i udlandet og  34,1% oplever det som et problem, at de ikke får  motioneret nok. 28% beklager, at de ikke spiser så sundt som hjemme og knap 16% fortæller, at de spiser for meget på forretningsrejserne.

 

Kun 2,8% bryder sig slet ikke om at være på forretningsrejse, selv om rejsen er problemfri.

 

Undersøgelsen ’Fokus på den rejsende’ blev foretaget i april 2010 med et omfattende spørgeskema til 182 forretningsrejsende hos 32 af Carlson Wagonlit Travels private virksomhedskunder i Danmark.

Skrevet af Flemming Juul