Home Nyheder Dansk turisme skal have fælles webløsning

Dansk turisme skal have fælles webløsning

0
SHARE

dansk-sommer-turisme-ferie-500x295

TURISME: Fra den kommende sommer kan turister booke oplevelser i Danmark gennem én samlet webløsning, som dækker aktiviteter i hele landet. Det digitale bureau Combine fra Aalborg skal stå for løsningen.

Når turister fremover tager til Danmark, skal de ikke længere lede på en række forskellige hjemmesider for at finde færdigpakkede cykelture med overnatning, sejlture med den lokale fiskekutter, entrébilletter til museer og forlystelsesparker eller andre oplevelser, som kan bookes online.

Fra sommer bliver alle oplevelser, som kan bookes på nettet, nemlig samlet i en fælles webløsning, som det digitale bureau Combine efter et EU-udbud skal stå for. Combines bookingsystem benyttes allerede på flere destinationer rundt omkring i Danmark, og der er stor erfaring at bygge videre på.

Det er en del af regeringens vækstplan for dansk turisme at gøre Danmarks små som store oplevelsestilbud inden for kultur, natur og friluftsliv synlige og tilgængelige på en digital platform, så udenlandske turister nemt kan finde og booke oplevelser enten hjemmefra eller via en mobil app på destinationen.

Projektledelsen er forankret i VisitDenmark, mens oplevelsestilbuddene pakketeres og håndteres af de lokale destinationer.

”Vi glæder os til samarbejdet med Combine, som vi er overbeviste om er den rigtige leverandør til at løfte opgaven. Samtidig håber vi, at endnu flere destinationer når at gøre deres oplevelser bookbare på nettet, så turisterne får et stort og varieret udbud fra hele Danmark at vælge mellem,” siger marketingdirektør Janne Grønkjær Henriksen, VisitDenmark.