Home Nyheder Dansk ferie-boom i USA og på Mallorca

Dansk ferie-boom i USA og på Mallorca

1
SHARE

I lighed med somrene 2011 og 2012 ser det ud til, at de to destinationer også bliver danskernes foretrukne sommerferiemål for individuelle rejser i 2013.

Danskerne er så vilde med USA, at det ser ud til, at mange traditionelle destinationer i Europa igen i år bliver overhalet af Californien, Florida og New York, når det gælder individuelle rejser. Eneste undtagelse er Mallorca.

Tallene for danskernes rejsemønster stammer fra FDM travels salgstal for juli og august sidste år og for den foreløbige efterspørgsel på sommerferierejser 2013. I begge tilfælde er det rejser, man selv sammensætter, så fly, hotel, feriebolig og lejebil matcher konkrete behov.

”Vi anbefaler, at man køber sin rejse i god tid, for så får man de bedste priser på rutefly og den foretrukne feriebolig. Og hvis man vil leje motorhome i USA eller booke hotel i de populære nationalparker på konkrete datoer, er det ved at være allersidste udkald”, siger Jesper Ewald fra FDM travel.

I top 10 over danskernes individuelle ferierejser i 2012 og 2011 er New York og Rhodos nye destinationer og har sendt Harzen og Nordtyskland længere ned på listen. New York tiltrak så mange danskere i sommeren 2012, at det blandt FDM travels rejsende var mere populært at holde sommerferie dér end på klassiske sommerferiesteder som Gardasøen, Den franske Riviera og Costa del Sol.

1 COMMENT

  1. Hej,
    Ingen vetenskap men intressant ändå. Med tanke på våra siffror.
    Anders

Comments are closed.