Home Nyheder Dansk Camping Union får ny mediechef

Dansk Camping Union får ny mediechef

0
SHARE
Dansk Camping Unions landsformand, Bjarne Jensen, med DCUs nye mediechef, Anne-Vibeke Isaksen.
Dansk Camping Unions landsformand, Bjarne Jensen, med DCUs nye mediechef, Anne-Vibeke Isaksen.

1. november bliver den berejste TV-vært Anne-Vibeke Isaksen ny chef for medieafdelingen i Dansk Camping Union med stor portal om camping og nyheder samt bog- og guideudgivelser.

”Vi har de seneste år gennemgået en meget positiv udvikling. Nuværende chefredaktør Jørgen W. Fröhlich har meddelt sin pensionsdato og har gjort et flot arbejde de seneste 25 år og har med bladet Camping-fritid medvirket til DCUs konsolidering. Som afløser er Anne-Vibeke Isaksen det helt rigtige,” siger DCUs landsformand, Bjarne Jensen.

Anne-Vibeke Isaksen har de seneste 15 år lavet TV og camperet i over 70 lande. Hun er vært på TV-serien ’Anne-Vibeke Rejser’ på DK4 og chefredaktør for portalen CampingDanmark.dk ligesom hun har udgivet bøger og holder foredrag.

”Jeg ser frem til de nye opgaver og udfordringer, der er i DCU, og jeg glæder mig til at samarbejde med det dygtige team, jeg kender fra min gang i huset de seneste 20 år. Jeg glæder mig også til at blande det med min egen verden, hvor jeg inspirerer til campingferie på andre måder end det DCU gør i dag. Jeg ser det som det perfekte match at slå Danmarks to største campingaktører sammen under ét,” siger Anne-Vibeke Isaksen. TV-programmerne ’Anne-Vibeke Rejser’ på DK4 fortsætter.

DCU har med ansættelse af Anne-Vibeke Isaksen bl.a. købt portalen CampingDanmark.dk samt Danmarks største Camping App ’Camping Denmark’.

Anne-Vibeke Isaksen er gift med TV-fotograf Rasmus Schønning – sammen har de i næsten 15 år drevet produktionsselskabet Rejsejournalisten, som Rasmus Schønning kører videre.