Dagens reception

Efter over 26 år i Unitas Rejser overdrog adm. direktør Knud Erik Bjerre ansvaret til Morten Lysdal Damgaard (foto) fra 1. januar.

 

I anledning af direktørskiftet er der reception i dag, fredag, kl. 13 til 16 hos Unitas Rejser på Glarmestervej 20A i Silkeborg.

 

Morten Lysdal Damgaard begyndte som økonomi- og personalechef hos Unitas Rejser 1. juni 2010. Morten er cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus, og kom fra en stilling som manager hos PricewaterhouseCoopers.

Unitas Rejsers bestyrelsesformand Ivar Brændgaard, der til daglig er direktør for TV Midt Vest, siger i en pressemeddelelse:
 
”Med Morten Lysdal Damgaard til direktør for Unitas Rejser er der sat gang i et planlagt generationsskifte. Morten viste hurtigt efter sin ansættelse, at han havde evnerne og overblikket til at overtage lederskabet. Han har ballasten med, da han er opvokset i KFUM og KFUK, og har rod i det kirkelige bagland. Han har stor indsigt i økonomi og IT, men han har først og fremmest lysten og viljen til at påtage sig opgaven at føre Unitas Rejser videre i de spor, der er blevet lagt gennem mange år. I det kommende år vil han blive støttet af Knud Erik Bjerre.”

 

Unitas Rejser blev grundlagt af KFUM og KFUK i Danmark i 1948 og beskæftiger i dag 17 medarbejdere; omsætningen var sidste år ca. 80 mio. kr. og der var et overskud på 2,2 mio. kr.

 

Bureauet har specialiseret sig i grupperejser til foreninger, skoler og sogne. Unitas Rejser er endvidere eneagent i Danmark for Raptim, der tilbyder flypriser til kirkelige- og humanitære organisationer.

 

Knud Erik Bjerre har i sine år hos Unitas Rejser haft forskellige titler, bl.a. bureauchef, inden han blev adm. direktør.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

I anledning af direktørskiftet er der reception i dag, fredag, kl. 13 til 16 hos Unitas Rejser på Glarmestervej 20A i Silkeborg.

 

Morten Lysdal Damgaard begyndte som økonomi- og personalechef hos Unitas Rejser 1. juni 2010. Han er cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus, og kom fra en stilling som manager hos PricewaterhouseCoopers.

 

Unitas Rejsers bestyrelsesformand Ivar Brændgaard, der til daglig er direktør for TV Midt Vest, siger i en pressemeddelelse:
”Med Morten Lysdal Damgaard er der sat gang i et planlagt generationsskifte. Han viste hurtigt efter sin ansættelse, at han har evnerne og overblikket til at overtage lederskabet. Han har ballasten med, da han er opvokset i KFUM og KFUK og har rod i det kirkelige bagland. Han har stor indsigt i økonomi og IT, men han har først og fremmest lysten og viljen til at påtage sig opgaven at føre Unitas Rejser videre i de spor, der er lagt gennem mange år. I det kommende år vil han blive støttet af Knud Erik Bjerre.”

 

Unitas Rejser blev grundlagt af KFUM og KFUK i Danmark i 1948 og beskæftiger 17 medarbejdere; omsætningen var sidste år ca. 80 millioner kroner og der var et overskud på 2,2 millioner.

Skrevet af Redaktionen

Dagens reception

Receptionen holdes i SAS-husets kantine på Lufthavnsboulevarden 14 i Københavns Lufthavn i dag, mandag, kl. 14-16.

John Solove betegnes som en af rejsebureauagenternes virkelige favoritter. Han havde været et fund for ethvert flyselskab, men hans hjerte har banket for SAS i 35 år. Han har stået imod enhver storm og har loyalt kæmpet for sit flyselskab, både i opgangstider, og når det gik den modsatte vej.
 

John Solove har haft utallige rejsebureauansatte på studieture og med særlig glæde til sin favorit, New York. Masser af weekender har han brugt. Altid parat, når der blev kaldt.
Han har slidt 19 chefer op undervejs, eller også har de slidt ham op. Nu er tiden kommet til at sige farvel.
 

Hans virkefelt overtages af kollega fra leisure-gruppenn, Ellen Falk.

Selv noterede John Solove i weekenden på sin Facebook-side bl.a.:

”Så er det ved at være slut. Sidste aktive arbejdsdag i SAS er slut efter 35 år – underligt, men jeg ser frem til, hvordan det er at være en fri fugl.
Jeg har ryddet op, afleveret og overleveret, men der skal nok være et hængeparti. På mandag (i dag, red) er der hyggelig komsammen, så kan jeg sige pænt farvel og tak for alle de mange fantastiske oplevelser og de utrolige mange dejlige mennesker, jeg har mødt. Jeg vil savne jer.
Hvad skal der ske fremover? Hver dag sin udfordring og nu har jeg tiden til det,” skrev John Solove.

Skrevet af Ejvind Olesen og Henrik Baumgarten

Dagens reception

Receptionen holdes i SAS-husets kantine på Lufthavnsboulevarden 14 i Københavns Lufthavn klokken 14-16.

John Solove betegnes som en af rejsebureauagenternes favoritter. Han havde været et fund for ethvert flyselskab, men hans hjerte har banket for SAS i 35 år. Han har loyalt kæmpet for sit flyselskab, både i opgangstider, og når det gik den modsatte vej.

 

Han har haft talrige rejsebureauansatte på studieture og med særlig glæde til New York. Han har slidt 19 chefer op undervejs, eller også har de slidt ham op. Hans virkefelt overtages af kollega fra leisure-gruppenn, Ellen Falk.

Selv noterede John Solove i weekenden på sin Facebook-side bl.a.: ”Sidste aktive arbejdsdag i SAS er slut efter 35 år – underligt, men jeg ser frem til, hvordan det er at være en fri fugl. Jeg har ryddet op, afleveret og overleveret, men der skal nok være et hængeparti. På mandag (i dag, red) er der hyggelig komsammen, så kan jeg sige pænt farvel og tak for alle de mange fantastiske oplevelser og de utrolige mange dejlige mennesker, jeg har mødt. Jeg vil savne jer. Hvad skal der ske fremover? Hver dag sin udfordring og nu har jeg tiden til det.”

Skrevet af Redaktionen

Dagens Reception

Karin Gert Nielsen (foto) er fra Mols – men historien om hende, er ingen molbo-historie. Mange i rejsebranchen har mødt Karin Gert Nielsen, når hun har indledt workshops mm. – som formand for PATA i Danmark, repræsentant for en af de hotelkæder og destinationer, hendes firma, Atlantic Link, er nordisk agent for – fremover kan det også være som ny direktør for den danske Discover America-komite.

 

48-årige Karin Gert Nielsen kom til rejsebranchen i 1983, starten var det daværende Benns Rejser i Holstebro. I 1988 gik turen til København og fem år som chef for Tjæreborgs IATA-afdeling. I 1995 blev hun produktionschef i Team Travel, men da bureauet i 2001 blev købt af Kilroy, der i øvrigt også ejer hendes gamle Benns Rejser, tog hun springet og blev selvstændig.

 

Det skete med Atlantic Link, et GSA-bureau (General Sales Agent), der i Norden bl.a. repræsenterer De amerikanske Jomfruøer, Californiens Turistråd, Minnesota (Bloomington), Oregon samt hotelkæderne Kimpton, Sandal & Beaches, Steigenberger samt senest kroatiske Valamar Hotels & Resorts.

 

Atlantic Link har i dag har syv medarbejdere. Men det har bestemt ikke været nogen dans på roser at banke hendes firma op fra ingenting til den position, hun og selskabet har i dag. I de første år måtte hun have ”iværksætterydelse” fra venner i rejsebranchen og supplerende dagpenge, før hendes ide løb rundt og blev en succes.

 

Som hyldest til hendes engagement, modtog Karin Gert i 2009 Danmarks Rejsebureau Forenings særpris. Modtageren skal være ”nyskabende og nytænkende, fremadrettet i sit arbejde og skabe værdi for hele rejsebranchen.”

 

Atlantic Links 10-års jubilæum fejres i dag, tirsdag, med reception på Axel Hotel Guldsmeden i Helgolandsgade i København mellem kl. 14-18.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens Reception

Hun er en kendt skikkelse i rejsebranchen, blandt andet som formand for PATA i Danmark, som en aktiv repræsentant for de hotelkæder og destinationer, Atlantic Link, er nordisk agent for og fremover kan det også være som direktør for den danske Discover America-komite.

 

Karin Gert Nielsen kom til rejsebranchen i 1983 hos Benns Rejser i Holstebro. I 1988 gik turen til København og fem år som chef for Tjæreborgs IATA-afdeling. I 1995 blev hun produktionschef i Team Travel, og da bureauet i 2001 blev solgt til Kilroy, valgte hun at blive selvstændig.med Atlantic Link, som i dag er GSA i Norden for bl.a. De amerikanske Jomfruøer, Californiens Turistråd, Minnesota (Bloomington), Oregon samt hotelkæderne Kimpton, Sandal & Beaches, Steigenberger og senest kroatiske Valamar Hotels & Resorts.

 

Som hyldest for hendes engagement, modtog Karin Gert Nielsen i 2009 Danmarks Rejsebureau Forenings særpris. Modtageren skal være ’nyskabende og nytænkende, fremadrettet i sit arbejde og skabe værdi for hele rejsebranchen’.

 

Dagen fejres i dag, tirsdag, med reception på Axel Hotel Guldsmeden i Helgolandsgade i København kl. 14-18.

Skrevet af Flemming Juul

Dagens reception

Stand By og takeoff.dks gode underboer på Vester Voldgade 83 i København, Finnair, er flyttet.

 

Det finske flyselskab har fået nye lokaler på Store Kongensgade 81D, st. tv. – og holder housewarming i sit nye domicil i dag, fredag, mellem kl. 15-18.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Stand By og takeoff.dks gode underboer på Vester Voldgade 83 i København, Finnair, er flyttet.

 

Det finske flyselskab har fået nye lokaler i Store Kongensgade 81D og holder housewarming i dag, fredag, mellem kl. 15-18.

Skrevet af Flemming Juul

Dagens reception

Adm. direktør for Thomas Cook Northern Europe i Danmark, Bjarne Hornbek, siger farvel og tak efter 42 år i Spies og går på pension.
Han afløses 1. oktober af Jan Vendelbo, den hidtidige direktør for Spies i Danmark.

 

Der er reception for at sige farvel til Bjarne Hornbek og goddag til Jan Vendelbo i Spies-butikken på Axeltorv i København i eftermiddag, fredag, mellem kl. 15-17.30.

 

Skrevet af redaktion

Dagens reception

Adm. direktør for Thomas Cook Northern Europe i Danmark, Bjarne Hornbek, siger farvel og tak efter 42 år i Spies og går på pension.

Han afløses 1. oktober af Jan Vendelbo, den hidtidige direktør for Spies i Danmark.

 

Der er reception i Spies-butikken på Axeltorv i København i dag, fredag, mellem kl. 15 og 17.30.

Skrevet af Redaktionen

Dagens reception

Han har ansvaret for Bella Centers nye Bella Logistic Services, som tilbyder at løse alle logistiske opgaver, når en international kongresarrangør vælger København som destination.

 

Henrik Dyhr startede i den nye chefpost den 10. januar i år, men har tidligere været beskæftiget i Bella Center. I 1994/95 var han salgsassistent i Bella Centers kongresafdeling. I 1996 kongreschef for DIS Congress Service. I 2007 fik han posten som adm. direktør for Copenmind, og i 2009 blev han direktør for den danske afdeling af destination management virksomheden Ovation.

 

Han sidder også i bestyrelsen for MPI Denmark – Meeting Professionals International Chapter.

 

Fødselsdagen markeres med en reception i dag onsdag den 28. september kl. 15-17 i Bella Center.

Skrevet af Flemming Juul

Dagens reception

Ole Andersen er Cand. Merc. i afsætning fra Handelshøjskolen i København. Siden han blev færdiguddannet som 23-årig, har han beskæftiget sig med salg og marketing. Efter at have arbejdet på bureau for kunder som Microsoft, PostDanmark og TDC (De Gule Sider) var han forbi tv-stationen SBS som marketingchef inden han i 1999 kom til Wonderful Copenhagen som salgs- og marketingdirektør.

 

Ole Andersen står i dag i spidsen for Wonderful Copenhagens arbejde med bl.a. mødeindustrien, moderne storbyferie – såkaldte city breaks, filmproduktion, Turistinformationen og krydstogtsbranchen.

 

Ligeledes er han bestyrelsesformand for krydstogtnetværket Cruise Copenhagen Network, der oftest fremhæves som rygraden for Københavns succes indenfor krydstogtturisme. Ole Andersen er også formand for Cruise Baltic-samarbejdet, som han var idemand og initiativtageren til. Cruise Baltic består af 25 destinationer fra de ti lande, der omkranser Østersøen.

 

Der er reception i Wonderful Copenhagens lokaler på Nørregade 7 i dag, torsdag, fra kl. 15-17.

Skrevet af Redaktionen

Dagens reception

Peder Hornshøj har arbejdet i rejsebranchen i 26 år. Ud over at lede Danmarks tredjestørste rejsebureau er han formand for brancheorganisationen Rejsearrangører i Danmark.

 

I 1985 skiftede Peder Hornshøj branche, han er bankuddannet i Midtbank, da han blev ansat i det daværende Falke Rejser.
Her fik han efter kort tid til opgave at etablere en afdeling i København. Falke Rejser blev efter et par fusioner til en del af Star Tour, hvor Peder Hornshøj som salgschef bl.a. havde ansvaret for salget i afdelingerne uden for København.
 
Efter at have oparbejdet stor brancheerfaring etablerede Peder Hornshøj i 1998 sammen med en kompagnon Bravo Tours med det formål at drive et lille rejsebureau med charterbranchens gamle dyder – bl.a. højt serviceniveau og danske rejseledere.

 

Konceptet var en succes, så Bravo Tours voksede år for år – fra 12.000 gæster i 1999 til 150.000 i 2010.
 
Bravo Tours, der i 2005 blev solgt til islandske interesser for et formodentligt trecifret millionbeløb, er nu Danmarks tredjestørste rejsearrangør. Peder Hornshøj er fortsat adm. direktør. I seneste regnskabsår omsatte Bravo Tours for 761 mio. kr., havde 40 rejsemål og 200 ansatte i Danmark og i udlandet.
 
Ud over rejsebranchen er Peder Hornshøj investor bl.a. i en restaurationskoncern og projekter i udlandet.

 

Den runde fødselsdag markeres med reception i MCH Herning Kongrescenter i dag, fredag, mellem kl. 13-17.

 

 

 

Skrevet af

Dagens reception

Han har været i rejsebranchen i 26 år. I 1985 skiftede han branche fra bankverdenen til daværende Falke Rejser. Her fik han til opgave at etablere en afdeling i København. Falke Rejser blev efter et par fusioner til en del af Star Tour, hvor Peder Hornshøj som salgschef bl.a. havde ansvar for salget i afdelingerne uden for København.
 
Efter at have oparbejdet stor brancheerfaring etablerede han i 1998 sammen med en kompagnon Bravo Tours for at drive et lille rejsebureau med charterbranchens gamle dyder – bl.a. højt serviceniveau og danske rejseledere. Konceptet var en succes, så Bravo Tours voksede fra 12.000 gæster i 1999 til 150.000 i 2010.
 
Bravo Tours blev i 2005 solgt til islandske interesser og er nu Danmarks tredjestørste rejsearrangør. I seneste regnskabsår omsatte Bravo Tours for 761 millioner kroner, havde 40 rejsemål og 200 ansatte.
 
Peder Hornshøj er også investor bl.a. i en restaurationskoncern og projekter i udlandet.

 

Fødselsdagen markeres med reception i MCH Herning Kongrescenter i dag, fredag, mellem kl. 13-17.

Skrevet af Flemming Juul

Dagens reception

”Ibsens Hotel fremstår nu som hotel med lokal forankring,” siger Kirsten Brøchner, medejer af Ibsens Hotel og de tre hoteller i Brøchner Hotels.

 

Brøchner Hotels består af Ibsens Hotel, Hotel Fox, Hotel Kong Arthur og Hotel Danmark. Gruppen har tilsammen 422 værelser og havde i 2010 en omsætning på 100 mio. kr.

 

Der er åbningsreception onsdag den 18. maj kl. 15-18

 
Bergliot (”Søster”) og tømrer Hans Brøchner-Mortensen, startede i hotelbranchen i 1982,.

 

Efter Bergliot og Hans Brøchner-Mortensen trak sig tilbage i 2008 er ledelsen af Brøchner Hotels overtaget af deres børn, Kirsten og Søren Brøchner-Mortensen.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Der er reception mellem kl. 15-17 hos DSB Rejsebureau i Lyngby for Tina Bank Jensen.

 

Hun er uddannet på billetkontoret i Helsingør. Her var hun indtil bureauet lukkede i 2010. Hun har mange stamkunder fra Helsingør-området – men også nytilkommende i Lyngby.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Det sker med reception på Hotel Marinas terrasse kl. 15 -17.

 

First Hotels overtog 1. april i år 12 af Nordic Choices hoteller i Danmark, heriblandt Hotel Marina, de 12 hoteller drives nu under navnet Tribe Denmark.

Dermed har First Hotels 18 hoteller i Danmark.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens Reception

Receptionen finder sted i eftermiddag kl. 14-16 i VisitDenmarks hovedkontor på Islands Brygge 43 i København.

 

Flemming Bruhn (foto) kom i 1986 til VisitDenmarks analyseafdeling. Han har gennem sin karriere varetaget en række nøgleposter, bl.a. har han ansvaret for VisitDenmarks aktiviteter i Asien – via Scandinavian Tourist Board.

 

I 2001 blev han en del af ledelsen i turistorganisationen og i 2006 økonomidirektør med ansvar for administration og regnskab samt VisitDenmarks aktiviteter i Asien.

 

Da VisitDenmark i over et år var uden adm. direktør – efter Dorte Kiilerich måtte stoppe pga. Mor Karen-videoen, udgjorde Flemming Bruhn sammen med viceadministrerende direktør Lars Erik Jønsson direktionen i VisitDenmark.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Han ville egentlig undervise i biologi.  Han er uddannet cand. scient i biologi.

”Jeg dumpede ned i det, (rejsebranchen) ” som han sagde i seneste nummer af Stand By Nordic.

I dag kan han med en vis stolthed – selv om han ikke er typen, der skilter med en sådan – vise sit bureau frem med en omsætning på omkring 500 mio. kr. – og noget så sjældent som et overskud på omkring 35 mio. kr., hvilket de godt 100 ansatte også normalt mærker.

Der er med andre ord god grund til at fejre noget. Det sker i dag ved en reception i bureauet på 6. sal, hvor man kan se det hele lidt fra ovnen. I huset Tøndergade 16, på Vesterbro i København mellem kl. 14 og 17.

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Henning Schiøtt (foto) rundede de 60 år 29. december. Men i dag holdes receptionen.

 

I den anledning vil det glæde os at se venner, kunder, forretningsforbindelser, partnere mv. til reception i dag, onsdag, kl. 14-17 på Færgen Grønsund udfor Strandgade 100 i København.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Receptionen finder sted på restaurant El Tapeo i Peder Hvitfeldts Stræde 15 i København klokken 16-18.

Søren Leerskov fratrådte som adm. direktør for Scandinavian Tourist Board Asia (STB). STB er den fælles markedsføringsorganisation i Asien for VisitDenmark og de nationale turistråd i Norge og Sverige.

”Jeg har haft forrygende år med turismen i Asien, men efter 15 år i Asien har jeg lyst til at flytte tilbage til Danmark – og mod på at prøve nye arbejdsopgaver”, siger Søren Leerskov.

Han kan glæde sig over, at 2010 blev et særdeles godt år for skandinavisk turisme i Asien. Danmark noterede sig bl.a. for store fremgange på de to største markeder, Japan og Kina. Og i Kina blev STB valgt som bedste europæiske turistråd i 2010.

Skrevet af

Dagens reception

Receptionen finder sted på restaurant El Tapeo i Peder Hvitfeldts Stræde 15 i København klokken 16-18.

 

Søren Leerskov fratrådte som adm. direktør for Scandinavian Tourist Board Asia (STB). STB er den fælles markedsføringsorganisation i Asien for VisitDenmark og de nationale turistråd i Norge og Sverige.

 

”Jeg har haft forrygende år med turismen i Asien, men efter 15 år i Asien har jeg lyst til at flytte tilbage til Danmark – og mod på at prøve nye arbejdsopgaver”, siger Søren Leerskov.

Han kan glæde sig over, at 2010 blev et særdeles godt år for skandinavisk turisme i Asien. Danmark noterede sig bl.a. for store fremgange på de to største markeder, Japan og Kina. Og i Kina blev STB valgt som bedste europæiske turistråd i 2010.

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Det sker med reception fra kl. 14 i rejsebureauets lokaler på Fredensgade 36 i Århus.

 

Jesper Hannibal, der er uddannet folkeskolelærer, grundlagde det daværende Hannibal Tours i 1992, som ekspertrejsebureau på Syd- og Mellemamerika.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Mette Hvid Hansen åbnede Tikva Travel i 2006 med et håb om at starte et rejsebureau og destinationer, der stod hendes hjerte nært. Hendes rejsebureau har kontor i privaten Hvidsten udenfor Randers.

 

Hun er uddannet landmand, men har masser af erfaring fra rejsebureauer, bl.a. Ariel Rejser, som lavede rejser til Israel. Selv har fødselaren bl.a. arbejdet fire år i en kibbutz i Israel.

 

Selv om Mette Hvid Hansen årligt har op mod 600 rejsende til Israel, er der også specialgrupper til Brasilien, Ecuador, Madagaskar, Memphis, Uganda og Sydafrika.

 

Der er i dag, fredag, åbent hus hos Tikva Travel og Mette Hvid Hansen på Mariagervej 499b i Hvidsten i Spentrup mellem kl. 10-18.

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Jan Lockhart har siden 2002 været adm. direktør for Apollo/Kuoni Scandinavia – men fik for nogle måneder siden tilbuddet om at blive adm. direktør for den kendte fodboldklub, der står hans hjerte meget nær.
45-årige Jan Lockhart har en tung MBA-uddannelse, er gift og far til to. Samlet har han været 22 år i rejsebranchen.

 

”Jeg er næsten opfostret i rejsebranchen og har den klassiske, autodidakte baggrund,” sagde Jan Lockhart for flere år siden i Take Off Stolen.

 

Starten var Tjæreborgs rejselederskole og rejseleder i Tjæreborg Rejser fra 1988-90, i 1990 videre til det nystartede Larsen Rejser. Hos Larsen Rejser begyndte Jan Lockhart som rejseleder, blev destinationschef og fik ansvaret for uddannelsen af rejseledere; i 1997 gik turen til Dansk FolkeFerie, hvor han i tre ud af fire år havde ansvar for DFF’s charterferier.

 

I 2001 kom Jan Lockhart til det daværende Alletiders Rejser, fusionen af Herning Rejser, Larsen Rejser og Simons Charter, som siden blev opslugt af Apollo. Samme år og frem til 2002 var Jan Lockhart salgsdirektør for Kuoni Danmark – inden han i 2002 afløste Peter Kisbye som adm. direktør.

 

Stand By havde i januar-udgaven i år stor artikel med Jan Lockhart i anledning af hans farvel til Apollo.

 

Afskedsreceptionen holdes for Jan Lockhart holdes i dag, fredag, mellem kl. 15-17 i Apollos danske hovedkontor på Nørrebrogade 10 i København.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Jan Lockhart har siden 2002 været adm. direktør for Apollo/Kuoni Scandinavia – men fik for nogle måneder siden tilbud om at blive adm. direktør for den kendte fodboldklub. Jan Lockhart har en MBA-uddannelse og har været 22 år i rejsebranchen.

 

Starten var Tjæreborgs rejselederskole og rejseleder i Tjæreborg Rejser fra 1988-90, herfra videre til nystartede Larsen Rejser, hvor han begyndte som rejseleder, blev destinationschef og fik ansvaret for uddannelsen af rejseledere. I 1997 gik turen til Dansk FolkeFerie, hvor han i tre år havde ansvar for charterferier.

 

2001 kom han til Alletiders Rejser, fusionen af Herning Rejser, Larsen Rejser og Simons Charter, som siden blev opslugt af Apollo. Samme år blev han salgsdirektør for Kuoni Danmark – indtil han i 2002 afløste Peter Kisbye som adm. direktør.

 

Afskedsreceptionen holdes i dag, fredag, mellem kl. 15-17 i Apollos danske hovedkontor på Nørrebrogade 10 i København.

Skrevet af Redaktionen

Dagens reception

Som mange andre ledere i rejsebranchen, startede nu 53-årige Margit Suhr karrieren på Simon Spies’ guideskole på Mallorca. I sommeren 1986 blev hun sendt til Kos. Hun ”bed” sig fast på øen og blev først ansvarlig for bookinger og siden destinationschef. Kærligheden til det græske gjorde, at hun blev i landet og om sommeren tog nogle år som regionschef med ansvar for alle Spies’ aktiviteter på kendte rejsemål som f.eks. Rhodos og Mytilini samt Cypern. Om vinteren passede hun tilsvarende job i Spanien med base på Mallorca.

 

Efter næsten 10 år i udlandet, vendte Margit Suhr hjem til Spies-huset til job i personaleafdelingen. Siden blev hendes ansvar udvidet til at omfatte serviceafdelingen, og hun blev samtidig chef for kundeservice – en funktion, som hun varetog med jobbet som personaleassistent.

 

Der er reception i eftermiddag, mandag, fra kl. 14.30 i Spies’ hovedkvarter på Nansensgade 19 i København.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Inden incomingbranchen var Peder Andersen (foto) i 20 år hos Fona som hhv. forretningsbestyrer og områdechef. For ti år siden blev han direktør i DIS Congress Service, og fra 2003 dets adm. direktør. DIS varetager på konsulentbasis planlægning og afvikling af nationale og internationale konferencer.

Siden 2008 ha

r Peder Andersen siddet i bestyrelse af IAPCO – International Association of Professional Congress Organisers. Desuden er han i repræsentantskabet i Wonderful Copenhagen og i Advisory Board i VisitAarhus.

 

Fødselsdagen markeres i dag, fredag den 18. marts, med en reception på Radisson Blu Royal Hotel i København fra kl. 15-17.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Albatros Travels grundlægger og ejer, biolog Søren Rasmussen (foto), debuterer som forfatter.

Hans bog, “I begyndelsen var Afrika”, der udgives på Gyldendal, lanceres ved en reception i dag kl. 14-16 i Albatros’ lokaler, Tøndergade 16, 6. sal, 1752 København V.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens Reception

Kommerciel direktør, salgsdirektør og underdirektør…

Kristian Tvergaard (foto)har i sine 18 år hos Sun-Air, den danske British Airways-partner, haft mange titler. Men faktum er, at Kristian Tvergaard om nogen står i spidsen for Sun-Air når dets ejer, Niels Sundberg, ikke er hjemme fra sit andet domicil i Sydafrika.

 

Sun-Air vandt i 2009 og 2010 prisen som bedste europæiske flyselskab ved Danish Travel Awards – ikke fordi det havde flest passagerer, men fordi fordelingen af stemmer afgøres af en kombination af nævnte flyselskaber og vurderingen af disse.

 

Der er reception i dag hos Sun-Air for Kristian Tvergaard på flyselskabets
hovedkontor i Billund mellem kl. 15-18.

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens Reception

I løbet af sine 18 år hos Sun-Air of Scandinavia, den danske British Airways-partner, har Kristian Tvergaard haft mange titler, men faktum er, at han om nogen står i spidsen for Sun-Air når dets ejer, Niels Sundberg, ikke er hjemme fra sit andet domicil i Sydafrika.

 

Sun-Air vandt i 2009 og 2010 prisen som bedste europæiske flyselskab ved Danish Travel Awards – ikke fordi det havde flest passagerer, men fordi fordelingen af stemmer afgøres af en kombination af nævnte flyselskaber og vurderingen af disse.

 

Der er reception i dag hos Sun-Air på flyselskabets hovedkontor i Billund mellem kl. 15-18.

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

 Den sidste halve snes år har tilknytningen til B.T. været sådan, at han også kan løse andre opgaver."

 

Det har nu siden 2002 være synligt først i Take Off og nu i Stand By Nordic, hvor han sætter fokus på personer med spændende rejseoplevelser i bagagen. For eksempel Marathon ude i verden fra den grønlandske indlandsis til Den Kinesiske Mur. Lige for en ordens skyld løber han selv med. Ingen opgaver er for små og ingen for store til at han løser dem.

 

Der er reception i dag fredag mellem kl. 15 og 17 i Det Berlingske Hus, konferencesalen, Pilestræde 34 i København.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

I dag, torsdag, fejrer DSB Rejsebureau i Lyngby 50 års jubilæum – samtidig er der mulighed for at hilse på bureauets nye chef, Søren E. Andersen. Han stod indtil 1. september gennem 17 år i spidsen for DSB’s 15 rejsebureauer i Danmark.

 

Der er reception i eftermiddag mellem kl. 15-17.

 

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Fødselsdagen markeres med en reception fra klokken 15 til 17 i København på Frederiksberg Alle 3.

 

Det er Jakob Benders ansvar blandt andet at stå for opbygning af Europæiskes E-business platform. I løbet af de seneste fem år er salget via www.europæiske.dk steget fra kr. 35.000 til kr. 30 mio. med en dækningsgrad på over 50 pct. – ledelse og udvikling af Europæiskes Call Centre – presse- og PR-ansvarlig –
ledelse af marketingafdelingen, blandt andet TV-kampagner med Ebbe Sand/Thomas Bjørn, Caroline Wozniacki mfl., DM-aktiviteter samt implementering af sponsoratet af Caroline Wozniacki. 

Skrevet af Flemming Juul

Dagens reception

Thomas Cook Airlines er i fin form, når adm. direktør Tom Clausen (foto) i dag siger farvel i Nordens største charterselskab. En supermoderne flåde, en miljørigtig indsats, der nærmer sig det sekteriske, og en supergod service og luftens mest aktive taxfree forretninger, der i dag er selskabets bedste indtægtskilde.

 

Den fhv. radikale leder Marianne Jelved kommer næppe til eftermiddagens reception, men det er faktisk også Tom Clausen og hans stab, der skulle takke hende for at aflive det taxfree salg i 1999, der gav charterselskaberne mulighed for skabe en helt ny indtægt på salg af taxfree varer. De er ikke spor taxfree, men blot med betalt skatter og afgifter i for eksempel Grækenland, som trænger så meget til det. Og så er det fortsat billigere end i Danmark. Deri ligger hele fidusen om harmoniseringen i EU, som bare blev væk.

 

Det er ikke uden grund, at Tom Clausen har modtaget Danske Flyjournalisternes luftfartspokal sammen med en række andre prominente luftfartsledere i Danmark. Når man har været med i 46 år og har været med til at præge udviklingen markant, bliver man ikke glemt lige med det samme.

 

Det bliver Tom Clausen heller ikke, når han i dag siger farvel ved en reception mellem kl. 14,30 og 17,30 ved en reception i Beghuset i Dragør.

 

 

Skrevet af Ejvind Olesen

Dagens reception

En supermoderne flåde, en miljørigtig indsats, der nærmer sig det sekteriske, og en supergod service og luftens mest aktive taxfree forretninger, der i dag er selskabets bedste indtægtskilde.

 

Det er ikke uden grund, at Tom Clausen har modtaget Danske Flyjournalisternes luftfartspokal sammen med en række andre prominente luftfartsledere i Danmark. Når man har været med i 46 år og har været med til at præge udviklingen markant, bliver man ikke glemt lige med det samme.

 

Det bliver Tom Clausen heller ikke, når han i dag siger farvel mellem kl. 14,30 og 17,30 ved en reception i Beghuset i Dragør.

Skrevet af Redaktionen

Dagens Reception

Key account manager Jan Møller fejrer i år 10 års jubilæum hos Gouda; skadeschef Jørgen Pedersen har i år været 40 år i forsikringsbranchen, – heraf 25 år indenfor rejseforsikring og de sidste fem år hos Gouda, også Goudas erhvervschef, Else Debel, har i år 40 års jubilæum i forsikringsbranchen.

 

Endvidere fejrer Goudas alarmcentral fem års fødselsdag i år, hvor Gouda også forventer at runde agenturnummer 1.000 i Danmark.

 

Det fejres alt sammen med en reception i Gouda Rejseforsikring baggård på Sejrøgade 7 på Østerbro i dag, 11. juni, fra kl. 15-18.

 

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Ved receptionen mellem kl. 14-17 i lufthavnen overlader 62-årige Jørgen Krab Jørgensen (foto) direktørstolen til 51-årige Kjeld Zacho Jørgensen, der kom fra job som adm. direktør for Region Syddanmark.

 

Jørgen Krab Jørgensen meddelte i december lufthavnens bestyrelse, at han ønskede at fratræde som direktør for Danmarks næststørste lufthavn, hvor han i 1997 blev adm. direktør. Han afløste Hans Erik Christensen, der havde været direktør siden lufthavnens åbning i 1963. Jørgen Krab Jørgensen kom fra job som direktør for det daværende Vejle Amt.

 

”Der var over 100 ansøgninger til direktørposten,” sagde Billund Lufthavns bestyrelsesformand, Bjarne Hansen, i marts til Take Off. I øvrigt har Bjarne Hansen 22. juni 70-års reception – læs mere om hans reception på kalenderen på Take Offs hjemmeside.

Jørgen Krab Jørgensen sagde ved nyheden om, at han fratræder bl.a.: ”Jeg har været topchef i relativt store organisationer de sidste 26 år. Jeg er efter grundige overvejelser kommet til den konklusion, at jeg ikke længere kan holde til jobbet.”

 

Danske Flyvejournalister hædrede i 2008 Jørgen Krab Jørgensen med Luftfartspokalen for lufthavnens flotte udvikling og høje serviceniveau. ”Jørgen har holdt fanen højt i medgangs- og modgangstider. Han forstår at navigere i feltet mellem det kommercielle og det politiske, og har sikret fremtiden for Billund Lufthavn med bl.a. en ny terminal,” sagde flyvejournalisternes formand, Ejvind Olesen, ved overrækkelsen af prisen.

 

Billund Lufthavn, der ejes af otte kommuner med Vejle, Kolding og Billund som de største aktionærer, havde sidste år 2,3 mio. passagerer og ca. 800 medarbejdere.

 

 

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Det har ikke været den letteste sag i verden for luftkaptajn og adm. direktør for charterselskabet JetTime. Klaus Ren, at nå frem til, hvor han er i dag, når han fylder 50.  Der har unægtelig været nogle forhindringer undervejs.

 

Fra uddannelse i Flyvevåbnet, over Muk Air, til det spændende og udfordrende job som flyvechef i Maersk Air, hvor han for fem år siden – ufortjent lige som alle de andre ansatte i flyselskabet – røg ind i megaproblemer, da fusionen med Sterling var en kendsgerning, og pilotkorpset skulle forenes.

 

Det blev til en kamp på de indre linier mellem de røde og de blå, og Klaus Ren fortrak, da et acceptabelt resultat var nået. Senere gik det som bekendt ikke godt med arbejdspladserne i Sterling.

 

Klaus Ren blev indfanget af initiativrige folk, som med baggrund i uroen på markedet havde mod på at starte et nyt charterselskab med et par fly. Det er senere vokset pænt og kom ud af sidste år med et flot resultat. Selv sidder han ind i mellem i cockpittet, fordi han elsker at flyve, og gerne vil beholde sin licens.

 

Hvor længe det holder i en tid med benhård konkurrence, kan man jo aldrig vide, men fødselaren kan fejre sin runde dag i en god position, klar til de udfordringer, der måtte komme.

 

Der er reception hos JetTime, Skøjtevej 27 i Kastrup mellem kl. 14 og 16.

 

Skrevet af Ejvind Olesen

Dagens reception

Bjarne Hansens 70 års fødselsdag, i dag, 22. juni, fejres ved reception i Hellerup Sejlklub på Strandparksvej i Hellerup mellem kl. 14-17.30.

  
 
Bjarne Hansen er blevet rundere med årene, også som menneske. Han har en enorm analytisk kapacitet kombineret med en afslappet humor.
Privat har han været gift med sin Alice i 47 år. Parret har deres to døtre og seks børnebørn tæt på sig, ikke kun bopælsmæssigt. Fritiden tilbringes gerne i sommerhuset i Liseleje, hvor han kan bruge sine evner som handyman.

 
Fødselaren er en af dansk luftfarts største profiler og er still going strong efter et indholdsrigt liv – med mange opture og et par enkelte den anden vej; det sidste vil han være uenig i, og i stedet kalde det et ”karriereskift.”

 
Bjarne Hansen blev i 1957 – som 17-årig – elev i A.P. Møller, han fik en rederiuddannelse samt senere en uddannelse fra prestigefyldte amerikanske Harvard Business School og var fra 1964-69 direktionsassistent for selveste Mærsk McKinney-Møller.

 
Bjarne Hansen blev salgschef i det nye Maersk Air i 1969, et selskab han flittigt havde advokeret for oprettelsen af, han blev firmaets salgsdirektør i 1974 og adm. direktør 1981-97.
I 1993 blev han af EU valgt som medlem af Vismandsgruppen for at kortlægge luftfart og komme med forslag til ændringer i luftbranchens vilkår. 

 
Bjarne Hansen elsker luftfart, ”den er i blodet” – men i 1997 måtte han efter ønske fra Mærsk McKinney-Møller forlade sit elskede Maersk Air for at blive adm. direktør for boreplatformsselskabet Maersk Contractors. Til gengæld blev han formand for Maersk Airs bestyrelse – og fik den sjældne titel af skibsreder i A.P. Møller. 

 
I 2001 fik Maersk Air og SAS bøder på hhv. 97 mio. kr. og 291 mio. kr. af EU for deres kartel-samarbejde. I dag mener mange, at havde Maersk Air og SAS søgt EU’s godkendelse, var det nok gået. Det gjorde de ikke, og det kostede Bjarne Hansen formandskabet for bestyrelsen i Maersk Air.
Men Mærsk McKinney-Møller havde ikke mistet tiltroen til ham og gjorde samme år – 2001 – Bjarne Hansen til direktør for rederiets Asien-kontor i Singapore med 7.000 medarbejdere i 20 lande. Han måtte dog sige farvel titlen som skibsreder i A.P. Møller.

I 2003 stoppede Bjarne Hansen – efter 46 år – i A.P. Møller og vendte hjem til Danmark og sit nye firma, WingPartners, der rådgiver flyselskaber, samt sidde i bestyrelser. 

Han har bl.a. været formand for bestyrelsen i Comwell (konferencehoteller) og i bestyrelsen for Københavns Lufthavn – samt en række virksomheder uden for rejsebranchen.

I 2005 blev han bestyrelsesformand for Billund Lufthavn – og i forrige måned bestyrelsesformand for Danmarks største helikopterselskab, Bel Air.

 
Primært forbindes Bjarne Hansen som skaberen af Maersk Air.
 
”Da jeg i 1997 stoppede som adm. direktør havde Maersk Air en egenkapital på 2,3 milliarder kr. og betalte udbytte til ejerne hvert år,” sagde Bjarne Hansen til Take Off i 2005.

Efterfølgende måtte flyselskabet flere gange have kunstigt åndedræt i form af trecifrede millionbeløb fra ejerne – inden rederiet overdrog Maersk Air til islandske Sterling, der krakkede i 2008.

 
For sin og Maersk Airs indsats fik Bjarne Hansen i 1986 Danske Flyvejournalisters højeste anerkendelse, Luftfartspokalen, og ni år senere fremsendte Kongehuset et Ridderkors… Kongehuset, som han har gået vagt for i Livgarden, hvor han var trompetist og trommeslager i gardens tamburkorps.

Musikinteressen er der stadig, bl.a. nyder han at høre opera.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Der er sommer, formentlig også sol, og grill i gårdhaven i Holstebro RejseCenter i dag ved frokosttid, når Gerhard Petersen (foto) tackler ud, efter at han forleden fyldte 70.

 

Han startede hos DFDS som elev og kom i rejseafdelingen i England i 1962. Mest huskes han nok fra de 14 år i HHK Travel på Åboulevarden. Bureauet, som startede et tæt samarbejde med venskabsforeningerne for Canada og Australien/New Zealand, hvor man den gang klogelig satsede på landbrugsrejser. Her var han fra 1969 til 1983
under skiftende chefer, der alle havde brug for netop ham.

 

Det blev senere også til en tur til Herning hos Falke Rejser og Team Sterlings specialrejser. Igen med Canada i fokus.

 

Siden årtusindskiftet blev det i Holstebro til et tæt samarbejde med Holstebro RejseCenter.

 

Der er reception i bureauets gårdhave i dag mellem kl. 12 og 14.

 

Skrevet af Ejvind Olesen

Dagens reception

Bjarne Timm (foto) har siden 1970 været hos SAS, Air France, Singapore Airlines, Canadian Airlines, Kenya Airways, Dansk Folke Ferie Erhvervsrejser og de sidste 11 år hos CITS Travel.

CITS (China International Travel Service) er Kinas største rejseorganisation med hovedkontor i Beijing samt egne rejsebureauer i Europa, USA og Østen.

Afskedsreception holdes hos CITS Travel, Ved Vesterport 4 i København i eftermiddag mellem kl. 16-18.

Skrevet af Redaktionen

Dagens reception

Det lå ikke i kortene, at den uddannede skatterevisor skulle gå “luftvejen”, men som mange andre rejselystne unge, blev han tiltrukket af Simon Spies’ legendariske rejselederskole på Mallorca. Efter nogle år som rejseleder på bl.a. Tenerife og ved Gardersøen, var han områdechef for Spies på Mallorca og i Østrig og siden chef for alle rejsearrangørens aktiviteter ved Gardasøen og i Bangkok.

I 1992 blev Jacob Helle (foto) trafikassistent i Spies’ eget flyselskab, Conair, og siden vagthavende i den afdeling, der tog sig af de daglige flyoperationer.

 
I 1998 fik han titel af stationschef og dermed ansvar for flyselskabets udestationer. Siden 2008 har Jacob Helle været ansvarlig over for Statens Luftfartsvæsen for flyselskabets aktiviteter på jorden – herunder handling af flyene og schedulering af de op mod 800 ansatte i cockpit og kabinen.
 

I forbindelse med tsunamien i 2004 rejste Jacob Helle til Thailand og stod for flyselskabets evakuering af tusindvis af skandinaviske gæster fra Phuket-området. Det daværende Thomas Cook Airlines var det første selskab, som allerede samme dag fik fløjet ca. 300 danskere til København. 

 
Jacob Helle er uddannet kystkipper og når han ikke sejler Øresund tyndt, hygger han sig med badminton og med sine mange venner.

 

Jacob Helles 25 års jubilæum markeres med reception på hovedkontoret i Dragør fra kl. 14-16.

 

 

Skrevet af Redaktionen

Dagens reception

Efter 31 år i Bella Center går salgs- & projektleder, Margit Geil, i dag på efterløn. Hun kom i 1976 til Bella Center, hvor hun var med til at arrangere store kongresser. I 1979 søgte Margit Geil nye udfordringer og var et par år projektkoordinator hos Dansk Management Center. I 1982 var hun tilbage i Bella Center, hvor hun i 1990 overtog feriemessen.

 

61-årige Margit Geil har sidste arbejdsdag i dag, men den nye tilværelse bliver på ingen måde kedsommelig! Hun er i hjembyen Skælskør dybt engageret i lokalområdet – bl.a. er hun i bestyrelsen for Skælskør Kunstforening, Slagelse Turistråd, den årlige byfest, den årlige livstilsmesse og partiet Venstre. Derudover er hun medlem af Vindebroen – en kulturel forening, som opfører musicals mv. på Borreby Herreborg, hun synger i kor og er aktiv i den lokale roklub.

 

Margit Geil takker af med reception i eftermiddag, onsdag, mellem kl. 14-16 i Bella Center.
Hun afløses som ansvarlig for feriemessen af sin højre hånd, 37-årige Tanja Petersen, der har været i Bella Center de seneste ti år. Tanja Petersen skal fremover med sin assistent, Malina Lebrecht Hye, organisere feriemessen.

 
”Jeg meddelte for to år siden Bella Center, at jeg ville stoppe efter feriemessen i år. Samtidig er jeg glad for at slippe for de 120 km hver vej mellem min hjem i Skælskør og Bella Center,” sagde Margit Geil i januar til Take Off og tilføjede:
”Fremover skal jeg dyrke mine fritidsinteresser med bl.a. korsang i Skælskør rytmiske Kor og pr for teaterforeningen i Skælskør, herunder dens arrangementer på den lokale Borreby Herreborg.”

 

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Otte kaptajner i Thomas Cook Airlines Scandinavia, Nordens største charterselskab, fejrer i dag, fredag, 25 års jubilæum.

 

De otte er: Hugo Bach, Vedbæk, Henrik Christfort, Rønnede, Jan Eckert, Humlebæk, Kim Hagedorn, Frederiksberg, Carl Hansen, København, Peter Johansen, og Lars Poulsen, begge Dragør, samt Claus Thomsen, Frederiksberg.

 
Jubilarerne holder fælles reception i eftermiddag på Kastrup Strandpark 1, Kastrup mellem kl. 13. til kl, 17.30

 
Jubilarerne har reelt fløjet i fire flyselskaber – det har bare skiftet navn nogle gange undervejs; først blev SAS’ Scanair og Spies’ Conair slået sammen til Premiair, det blev siden til MyTravel Airways og nu senest Thomas Cook Airlines.

 

Næste reception i Thomas Cook Airlines er 31. august, hvor salgsdirektøren for Nordens største charterselskab, Lis Klynge, går på pension. Hun afløses af John Alexandersen. Der er reception kl. 14.30-17 på Restaurant Beghuset i Dragør på dagen.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Fra i morgen er John Alexandersen salgsdirektør i Nordens største charterselskab, Thomas Cook Airlines. Han afløser Lis Klynge, der går på pension. Hun har været i salgsafdelingen siden Conair og Scanair i 1994 blev fusioneret til Premiair. Det blev senere til MyTravel Airways og hedder altså nu Thomas Cook Airlines.

 

John Alexandersen er uddannet både som flyveleder og flyveklarerer. Han kom til Premiair i 1994 og har siden 2005 været ansvarlig for selskabets operationelle drift.

 

Der er reception i eftermiddag, tirsdag, kl. 14.30-17 på Restaurant Beghuset i Dragør.

Skrevet af

Dagens reception

Fra i morgen er John Alexandersen salgsdirektør. Han afløser Lis Klynge, der går på pension. Hun har været i salgsafdelingen siden Conair og Scanair i 1994 blev fusioneret til Premiair. Det blev senere til MyTravel Airways og hedder altså nu Thomas Cook Airlines.

John Alexandersen er uddannet både som flyveleder og flyveklarerer. Han kom til Premiair i 1994 og har siden 2005 været ansvarlig for selskabets operationelle drift.

Der er reception i eftermiddag, tirsdag, kl. 14.30-17 på Restaurant Beghuset i Dragør.

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Kjeld Zacho Jørgensen (foto) afløste 1. juli Jørgen Krab Jørgensen som adm. direktør i Billund Lufthavn. 51-årige Kjeld Zacho Jørgensen kom fra stilling som adm. direktør for Region Syddanmark. 62-årige Jørgen Krab Jørgensen ønskede at fratræde topposten for Danmarks næststørste lufthavn.

 
Kjeld Zacho Jørgensen har i over 15 år arbejdet inden for den kommunale og regionale sektor. Billund Lufthavn ejes af otte kommuner: Vejle, Kolding, Billund, Horsens, Fredericia, Hedensted, Ikast-Brande og Skanderborg. De 700 medarbejdere tog i 2009 vare på 2.300.000 passagerer og 45.000 tons luftfragt.

 

Jørgen Krab Jørgensen blev i 1997 adm. direktør for Billund Lufthavn. Han afløste Hans Erik Christensen, der havde været direktør siden lufthavnens åbning i 1963.

 
Kjeld Zacho Jørgensen har hustru og to børn. Han er Cand. Mag. med hovedfag i sprog og litteratur fra Århus Universitet. Han blev i 2006 konstitueret amtsdirektør i Vejle Amt og har tidligere været personaledirektør og udviklingsdirektør i Vejle Amt.

 

Der er reception i Billund Lufthavns check-in hal i dag, onsdag, for Kjeld Zacho Jørgensen fra kl. 11.30-14.

 

Skrevet af redaktionen

Dagens reception

Det sker med en reception mellem kl. 13-17 i Hansens Gamle Familiehave på Pile Allé 10-12 på Frederiksberg.

Rejsebureauet blev grundlagt i 1909 og har siden 1939 haft familien Rasmussen som indehavere og med samme adresse på Strøget i København.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten

Dagens reception

Per Schmidt startede sin karriere 1963 med en handelsuddannelse i ØK og blev i 1984 headhuntet til en nyoprettet stilling som marketingchef i Københavns Havn og blev senere udnævnt til informationschef samme sted. Ved CMP’s etablering i 2001 blev Per Schmidt udnævnt til chef for krydstogt- og færgedriften. 

 

Gennem årerne er det blevet til mange tillidsposter i flere organisationer og netværk. Det startede med Baltic Ports Organization (BPO), som han var initiativtager til i 1991 og generalsekretær for i mere end 12 år.  Organisationen består i dag af mere end 50 havne i det baltiske område. 

 

Gennem mere end 15 år sidder han fortsat som formand for Cruise Copenhagen Network, en organisation forankret i Wonderful Copenhagen (WOCO) med mere end 50 virksomheder tilknyttet krydstogtindustrien. Per Schmidt er tillige council member og senest vice chairman for Cruise Europe, en inter-europæisk havneorganisation med over 100 medlemshavne. 

 

Der er reception i Copenhagen Malmö Port, Containervej 9 i Frihavnen i dag, Fredag den 27. februar, kl. 14-16.30

 

Skrevet af Flemming Juul

Dagens reception

Salgs- og marketingdirektør i biludlejningsvirksomheden AVIS, John Christensen, kan i dag fejre 35 års jubilæum i virksomheden, og samtidig fylder han 60 år.

 

Det markeres med en reception på selskabets hovedkontor. Den finder sted i dag mandag fra kl. 12 til 15 hos AVIS, Sluseholmen 15 i København.

Skrevet af