Home Nyheder Dagens reception

Dagens reception

0
SHARE

Receptionen holdes i SAS-husets kantine på Lufthavnsboulevarden 14 i Københavns Lufthavn klokken 14-16.

John Solove betegnes som en af rejsebureauagenternes favoritter. Han havde været et fund for ethvert flyselskab, men hans hjerte har banket for SAS i 35 år. Han har loyalt kæmpet for sit flyselskab, både i opgangstider, og når det gik den modsatte vej.

 

Han har haft talrige rejsebureauansatte på studieture og med særlig glæde til New York. Han har slidt 19 chefer op undervejs, eller også har de slidt ham op. Hans virkefelt overtages af kollega fra leisure-gruppenn, Ellen Falk.

Selv noterede John Solove i weekenden på sin Facebook-side bl.a.: ”Sidste aktive arbejdsdag i SAS er slut efter 35 år – underligt, men jeg ser frem til, hvordan det er at være en fri fugl. Jeg har ryddet op, afleveret og overleveret, men der skal nok være et hængeparti. På mandag (i dag, red) er der hyggelig komsammen, så kan jeg sige pænt farvel og tak for alle de mange fantastiske oplevelser og de utrolige mange dejlige mennesker, jeg har mødt. Jeg vil savne jer. Hvad skal der ske fremover? Hver dag sin udfordring og nu har jeg tiden til det.”

Skrevet af Redaktionen