Home Nyheder Sun-Air får Helsinki og Birmingham på rutekortet

Sun-Air får Helsinki og Birmingham på rutekortet

0
SHARE

SUN-AIR of Scandinavia, der flyver som British Airways franchise partner, åbner den 4. april to nye ruter ud af Billund, til henholdsvis Helsinki og Birmingham. Begge ruter vil blive opereret med selskabets nyeste Dornier 328-fly.
”Det er vores udvidelse af flyflåden med de nye Dornier 328-fly, der har muliggjort de to nye ruter”, udtaler SUN-AIRs ejer Niels Sundberg, og tilføjer: ”Vi er konstant på udkig efter nye muligheder for direkte ruter mellem jyske lufthavne og udenlandske destinationer, og Helsinki og Birmingham er de første nye destinationer her i 2005. I november sidste år åbnede vi i code-share samarbejde med SN Brussels Airlines ruten mellem Billund og Bruxelles, som fra starten har været en succes”.
Ruten mellem Billund og Helsinki er en udvidelse af et allerede eksisterende code-share samarbejde mellem British Airways og Finnair. Med ruten kommer Billund – og dermed Jylland – endnu tættere på Finland og Finnairs destinationer i Fjernøsten.
Åbningen af Birmingham-ruten er et længe næret ønske hos Sun-Air, som især satser på at tilgodese jyske firmakunder med forretningsrejsebehov til den engelske storby.
Både Helsinki- og Birmingham-ruten får en daglig returflyvning på alle syv ugedage.

Skrevet af