Home Nyheder Turistportal sparer tid

Turistportal sparer tid

0
SHARE

Hotelpersonalet sparer således tid på ikke at skulle tegne og fortælle om byens tilbud. Turisterne kan gratis klikke sig til skræddersyet turistinformation, når de står på hotellet eller i byen.

”Modsat Wonderful Copenhagens turisthjemmeside henvender den nye portal sig til de turister, som fysisk står i byen. Som turist kan du lynhurtigt klikke dig ind og finde den information, du søger, i stedet for at stå i kø i hotelreceptionen eller Turistinformationen. Portalen er også et eksempel på, at vi ser det som en af vores væsentligste opgaver at dele viden om København med andre, der beskæftiger sig med turisme, for på den måde at servicere byens besøgende bedst muligt,” siger udviklingsdirektør Peter J. Hansen, Wonderful Copenhagen.

40 hoteller har allerede sikret sig adgang til den nye portal fra hotellets egen pc eller vist interesse for den. Portalens indhold er tilpasset fire arketyper – explorerne, hyggerne, kulturisterne og shopperne – og sorteret efter de spørgsmål, som turisterne typisk stiller.

Den informerer om det bedste, København har at byde på fordelt på ni kategorier. Informationen, der tilbydes på dansk og engelsk, er også mulig at få på mobilen.

Når først turisterne har bedt om at få tilsendt en link-adresse på mobilen, kan de besøge portalen via mobiltelefonen og få samme information, som hvis de stod på hotellet eller i Turistinformationen.

Selve servicen er gratis. Der betales kun almindelig mobiltakst. Repræsenteret i hele byen. Udover i Turistinformationen og på hotellerne finder du iSpot i Københavner Information på Rådhuspladsen, på Hovedbanegården og i Bella Center.

Fra 1. september får lufthavnen desuden 77 iSpots, og snart kommer der også en på Langelinie. Den nye turistportal vil også være tilgængelig fra Københavns Kommunes hotspots, der lanceres i næste uge.

Fra 65 opkoblingssteder fra hoteller til centrale pladser i det indre København og brokvarterene klikker du ind på TDC’s hjemmeside, hvorfra du har gratis internetadgang til portalen og en række foruddefinerede sider, herunder www.kk.dk, www.rejseplanen.dk og www.dmi.dk.

Skrevet af