Home Nyheder Cimber Air indgår aftale med HotelPronto

Cimber Air indgår aftale med HotelPronto

0
SHARE

Cimber Air er indgået i et samarbejde med HotelPronto, der er en af Skandinaviens førende hotelleverandører. HotelPronto har et udbud på 70.000 hoteller, placeret på over 7.500 destinationer globalt set.
Med den nye aftale vil HotelProntos hoteller være tilgængelige for Cimber Airs kunder via flyselskabets hjemmeside.

”Aftalen med HotelPronto gør det muligt for os at yde en ekstraordinær service til vores passagerer. Nu kan vi forsyne vores passagerer med både fly og hotelovernatning. Vi er helt sikre på, at HotelPronto kan yde den bedste service på markedet, med et enkelt bookingsystem, hurtig adgang til hotellerne og verdensomspændende dækning,” udtaler salgs- og marketingchef i Cimber Air, Bjarne Rasmussen.

”HotelPronto har integreret deres mærke med mange internationale rejse- og mediasider og har uden modstykke arbejdserfaring med flyselskaber og forbruger-websider. Vi tilbyder unik forståelse for markedet og et fortræffeligt produkt. Vi velkommer muligheden for at arbejde side om side med Cimber Air, en industrileder i det danske marked,” udtaler Maria Matarelli, der er salgsdirektør for HotelPronto.

Skrevet af