Home Nyheder Cykelkrydstogt for det grå guld

Cykelkrydstogt for det grå guld

1
SHARE

cykelkrydstogt’Krydstogt på cykel i Fjordlandet’ er et eksempel på, at Danmark er i front, når det gælder udvikling af cykelture til det modne publikum.

Cykelturen rundt om Isefjorden er valgt som Silver Cyclist-rute, hvilket betyder, at den har, hvad der skal til for at få ’Det grå Guld’ op på jernhesten i ferien. Passende distancer, bagagetransport fra sted til sted, middage og overnatning på områdets bedste steder. I alt fem dage og ca. 150 km. Som et ekstra krydderi –fire færgeoverfarter, deraf krydstogt-titlen.

Jesper Pørksen, sekretariatsleder i Dansk Cykelturisme: ”Mange vil have en god seng at sove i, og ruterne skal have kvalitet med god afmærkning, ikke for langt til indkøb, kroer og andre gode pause-steder”.

Ruten går bl.a. gennem Sjællands første nationalpark, Skjoldungernes Land, og til oplevelsen hører besøg hos lokale fødevareproducenter og gårdbutikker.

Silver Cyclists er et EU-finansieret projekt, og med det internationale stempel bliver det danske cykelkrydstogt nu markedsført i Tyskland, Italien, England og Spanien.

1 COMMENT

  1. En rigtig god ide som forhåbentlig vil brede sig til andre dele af landet.
    Det er den type turisme hvor der er store muligheder for vækst.
    Flere og flere tager på cykelferie og mange af dem vil gerne have en ordentlig kvalitet hvad mad og overnatning angår.
    Den rute der kan også markedsføres med success overfor udenlandske turister, hvis det bliver gjort rigtigt.

Comments are closed.