Home Nyheder Crystal Cruises køber Boeing 777

Crystal Cruises køber Boeing 777

2
SHARE

getAsset.aspxLuksuskrydstogtselskabet Crystal Cruises har købt en Boeing 777-200LR der skal benyttes af den nystartede luksus-rejsearrangør Crystal Luxury Air, som fordobler sin flyflåde.

Den nye B777 konfigureres med blot 88 første klasses lie-flat sæder i stedet for de normale 300 sæder i det store fly. Desuden indrettes der lounge og bar ombord.

Flyet skal benyttes til ’Jorden Rundt’ rejser på 14 eller 28 dage, samt særlige internationale flyrejser fra 20127. Boeing 777’eren supplerer selskabets planer om også at introducere en Boeing 787-8 Dreamliner. Begge fly skal efter planerne have Air Operator’s Certificate på den caribiske ø Aruba.

Luksusrejserne skal inkludere verdens mest luksuriøse hoteller, restauranter med Michelin stjerner og lokale kulturelle arrangementer.

Selskabets bestyrelsesformand Tan Sri Lim Kok Thay: “Vores mission er at gøre Crystal til verdens førende luksus lifestyle brand, ikke blot her og nu, men for mange år ud i fremtiden”.

Crystals CEO Edie Rodriguez tilføjer: “Både rejsende og rejseagenter har vist stærk interesse i all-inclusive luksusflyrejser med et bredt udvalg af rejseplaner og det er på den baggrund, vi har valgt at investere i endnu et luksusfly”.

2 COMMENTS

Comments are closed.