Home Nyheder CPH udvider Terminal 2 og Security

CPH udvider Terminal 2 og Security

2
SHARE

Airport-security.jpgLufthavnen investerer 130 millioner kroner i 700 ekstra kvadratmeter i Terminal 2 og to ekstra spor i Security. De to projekter skal stå klar til sommer.

Samtidig udvides Finger C, der håndterer de store, interkontinentale fly. Det projekt til 250 millioner kroner er klar med nye lounges og tre brobetjente gates inden udgangen af 2015.

”De tre byggeprojekter flugter med lufthavnens strategi om at udbygge i faser, så vi i løbet af de næste to-tre årtier kan håndtere 40 millioner passagerer årligt,” siger adm. direktør Thomas Woldbye.

Med sammenlægning af indenrigs- og udenrigstrafikken næste år bliver der brug for mere plads i Security. De nuværende 16 spor bliver udvidet med to ekstra. Det øger kapaciteten med mere end 10%.

”De nye spor er klar til april og lufthavnen er i gang med at ansætte ekstra security personale. Så vi er klar til mere vækst og endnu en travl sommer,” siger Thomas Woldbye.

I 2013 blev den østlige del af Terminal 2 udvidet med 1.300 kvadratmeter og 12 ekstra check-in pulte. Nu er turen kommet til resten af terminalen.

”Vi vil skabe mere lys og luft med 700 kvadratmeter ekstra plads. Derudover opgraderes udbuddet af mad og drikke og de øvrige servicetilbud til passagererne –  f.eks. vil vi installere en række ladestationer, så man kan få strøm på sine telefoner, tablets og lap tops,” fortæller Thomas Woldbye.

Stueetagen i terminalen skal være klar til sommerens travle trafik, mens kontorerne på 1 og 2. sal er klar i løbet af efteråret.

2 COMMENTS

Comments are closed.