Home Nyheder CPH reagerer på pendler-kritik

CPH reagerer på pendler-kritik

0
SHARE

cph sikkerhedskontrolLukningen af indenrigsafsnittet i Københavns Lufthavn har skabt frustrationer hos mange pendlere, og derfor starter lufthavnen fra mandag et program, som skal gøre det lettere at være pendler.

”Specielt er ventetiden før sikkerhedskontrollen blevet kritiseret. Det tager CPH konsekvensen af. Første skridt er fra mandag at indsætte ekstra mandskab i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at vi i myldretiden om eftermiddagen kan nedbringe ventetiden med op til 30%, ligesom udsvingene i ventetiderne bliver mindre,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør, Københavns Lufthavne A/S.

”Samtidig tester vi en ordning med to pendlerspor i sikkerhedskontrollen. Det er inspireret af ordningen i ferieperioder, hvor vi tilbyder et særligt familiespor. I de to pendlerspor kan den hyppige rejsende forberede sig på sikkerhedstjekket med andre erfarne rejsende.”

Som supplement vil CPH indsætte servicepersonale før sikkerhedskontrollen, der kan give opdateret information om aktuel ventetid og sikre, at passagerer med meget kort tid hjælpes hurtigere igennem. Derudover arbejder CPH på en klippekortsløsning til fast track spor, CPH Express, så flyselskaberne får mulighed for at tilbyde deres pendlere hurtigere adgang igennem sikkerhedskontrollen, når pendlerne selv skønner det nødvendigt.