Home Nyheder Columbus på halen hos Norwegian

Columbus på halen hos Norwegian

0
SHARE
Columbus.
Columbus.

Med væksten i Spanien præsenterer Norwegian nu sine første to spanske halehelte, Christopher Columbus og Juan Sebastián Elcano. Det er de første ikke-nordiske personligheder på halerne.

Samtidig afsløres den danske flypioner Jacob Ellehammer som nye halehelt. De tre fly få base på Guadaloupe og Martinique i vinter.

Juan Sebastián Elcano var en del af besætningen på historiens første jordomsejling ledet af Ferdinand Magellan. Af en besætning på 241 kom kun 17 tilbage til Spanien tre år senere. Da Magellan mistede livet på Filippinerne, tog Elcano roret, og førte besætningen til rejsens mål – Krydderiøerne

”Spanien er et hurtigt voksende marked for Norwegian – også på indenrigsruter. Derfor er det helt naturligt, at vi nu får vores første spanske helte på flyhalerne,” siger kommerciel direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian har i dag 81 halehelte, 79 af dem fra Norden. Heltene har udfordret normerne og inspireret andre. Ud over Ellehammer tæller Norwegians danske halehelte blandt andre H.C. Andersen, Karen Blixen, Søren Kierkegaard og Carl Nielsen.

Ellehammer.
Ellehammer.