Home Nyheder Cimber Sterling vokser i Billund

Cimber Sterling vokser i Billund

2
SHARE

Sammenlignet med juni måned sidste år, havde Cimber Sterling i juni i år en positiv passagervækst på 21,10% på ruterne ud af Billund.

 
”Det er bekymrende at vi oplever at passagertallet generelt er faldende i Billund. Det er ikke godt for branchen, så det er vi bestemt ikke glade for,” udtaler Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingdirektør i Cimber Sterling, der dog samtidig pointerer:

”Men når dette nu desværre er tilfældet, så glæder vi os dog også over at det er lykkedes os at få en større bid af en mindre kage, om man så kan sige. Vi er overbeviste om at dette ikke mindst er et bevis på at danskerne har taget Cimber Sterling til sig”.

Skrevet af Christian Peschardt

2 COMMENTS

 1. Det er ikke antal pax som tæller, men cool cash.
  Cimber bløder så nu er de igang med samme strategi som den gang M.T Hansen legede komiske Ali. “Det går så godt så godt !
  Jeg vil sende en advarsel til dem som booker Sterling senere i vinter.
  Det er uetisk over for os rejsende det der foregår.

  “Been there, done that, but couldn’t afford the T-shirt

 2. Sidste år bookede vi en familierejse til Athen med Sterling. Billetterne (plus 10.000 kr ) blev betalt med Dankort og der var således ingen penge retur ved Sterlings konkurs. Vi har kæmpet lige siden for i det mindste at få 2000 kr som udgjorde skatter og lufthavs afgifter.
  Da vi således landede i københavn efter vores tur med sas som vi havde måtte booke væsentligt dyrere billetter ved stod et Sterling fly ved siden af os og var ved at boarde passagerer. Det var en torn i øjet på ikke mindst min svigerfar at man har betalt så mange penge og så firmaet flyver videre med præcis samme bemaling af sterling flyverne.
  Man får virkeligt følelsen af at være snydt så vandet driver når man ser sterlings røde fly flyve rundt endnu, mens man skal kømpe en ulige kamp for de penge de retmæssigt skulle have afleveret i skatter og afgifter men ikke gjorde. Jeg undrer mig om ikke de tidligere chefer kan holdes til ansvar for dette, og samtidigt er det mig uforståeligt at Cimber air har valgt ikke at ommale flyene med det samme.

Comments are closed.