Home Nyheder Cimber Sterling på rette kurs

Cimber Sterling på rette kurs

0
SHARE

Det fremgår, at flyselskabet ville have haft et overskud på en million kroner, hvis det ikke havde været for den islandske askesky i april og maj. Selskabet fastholder forventningerne om sorte tal på bundlinjen ved årets udgang.

 

”Dette kvartal er første skridt på vejen til at bevise, at vores forretningsmodel med store og små fly med et mix af private og erhvervsrejsende er den rigtige. Jeg er meget tilfreds,” siger Jacob Krogsgaard, adm. direktør i Cimber Sterling.

 

Cimber Sterling har formået at imødekomme forventningerne til selskabets resultat. Samtidig har selskabet øget sin markedsandel i Københavns Lufthavn fra 6,1 til 7,4%, og passagertallet er steget med 33%. For femte kvartal i træk oplever selskabet tocifret vækst på de danske indenrigsruter.

 

”Med den positive udvikling i første kvartal, fastholder vi vores helårsforventning samt målet om at gå i plus ultimo regnskabsåret,” siger Jacob Krogsgaard.

 

Selskabet har også scoret historisk højt i en netop gennemført kundeundersøgelse. 83% af Cimber Sterlings kunder er ”meget tilfredse” eller ”tilfredse” med selskabet – en udvikling, som understøtter strategien med at levere et attraktivt produkt til den rette pris.

Skrevet af Flemming Juul