Home Nyheder Cimber Sterling øger på Aalborg

Cimber Sterling øger på Aalborg

4
SHARE

I april kunne Cimber Sterling konstatere en vækst på knap 25%, og salgs- og marketingdireltør Bjarne Rasmussen er glad for, at Aalborg-kunderne tilsyneladende foretrækker selskabet i den hårde konkurrence.

 

Når AaB spiller pokalefinale i Parken Kr. Himmelfarts dag, indsætter Cimber Sterling ekstra afgange, for at imødekomme efterspørgslen fra de fodboldinteresserede Nordjyder. Hvis efterspørgslen er til det, indsættes muligvis endnu en afgang fra Aalborg til København torsdag formiddag.

 

Også på den direkte rute mellem Aalborg og Malaga, udvides fra den 1. juli med endnu en ugentlig returflyvning hver onsdag.  Dermed tilbyder Cimber Sterling to ugentlige direkte flyvninger mellem Aalborg og Malaga, onsdag og lørdag.  

Skrevet af Flemming Juul

4 COMMENTS

 1. Javel ja, stor vækst? – det er så derfor man har indsat CRJ på ruten melle Aalborg og København idag mandag morgen, i stedet for Boeing. Procentregning er en underlig størrelse.

 2. Tja PG.
  Men heller fylde en CRJ der koster lidt mindre både personale og brændstofmæssigt end at flyve med en 737…
  Folk er underlige herinde, nu gør de sådan så er det galt gør de noget andet så er det galt… Er dette en fan lounge for SAS??
  Faktum er at Cimber Sterling tager kunder både fra Norwegian (Som kom som tyv om natten og intet har gjort for tidligere Sterling ansatte, og har alle deres ansatte ansat på svenske kontrakter placeret på en base i malmø ????) og SAS som tager ca 300 Kr. mere pr billet.
  Men igen det er vel klart at de blive nød til dette da de stadigvæk flyver rundt i de gamle og meget brændstofslugende rustvogne de kalde fly.
  Det er jo nemt at drive et luftfartselskab hvis man bare smider nye aktier på markedet for at øge kapitalen, som de skandinaviske stater så opkøber for at det ikke skal ligne at de får stats støtte.
  Cimber Sterling har øget kapaciteten på Aalborg ruten og vinder flere og flere passagere. BASTA!

 3. Fremgangen er ikke mål på belægning med på antal FAKTISKE passagerer. Cimber Sterling opererer ikke med procenter af procenter.

Comments are closed.