Home Nyheder Carnival modtager fire nye skibe

Carnival modtager fire nye skibe

0
SHARE
Regal Princess Exterior Image
Regal Princess.

Carnival Corporation har oplyst, at man vil øge krydstogtflådens kapacitet med 10% fra 2014 til 2016. Det sker til en vis grad med fire nye skibe til hver sit af Carnival-koncernens brands.

Netop nu døber Carnival Corporation to nye skibe på blot tre dage, når Princess og Costa cruises holder officiel søsætning af Regal Princess og Costa Diadema.

I 2015 vil koncernens P&O Cruises UK og AIDA hver præsentere nye skibe, hvilket sikrer Carnival fire nye skibe inden oktober næste år.

Sammenlagt har koncernen udvidet sin krydstogtflåde med 30 nye skibe siden 2007, mens yderligere syv er undervejs og skal leveres mellem 2015 og 2017. Hertil kommer så en lang række opgraderinger og nyindretninger af eksisterende skibe. Alene i 2015 skal 17 skibe fra seks brands opgraderes. Det gælder to tidligere skibe fra Holland America Line, der er overflyttet til P&O Cruises Australia og står til søs i november 2015.

Til marts vil P&O Cruises UK introducere Britannia, som er det største skib, der er bygget til det britiske krydstogtmarked. I efteråret modtager tyske AIDA sit nyee flagskib AIDAprima, som bliver et af de mest teknologisk avancerede krydstogtskibe i verden.