Home Nyheder ‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’

0
SHARE
Camping & Outdoor messen ‘FRI 2018’ holdes 19.-21. januar 2018 i i Bella Center Copenhagen.
Foto: Niclas Jessen for VisitDenmark.

Den 19.- 21. januar 2018 slår Bella Center Copenhagen igen dørene op til Danmarks største campingmesse, som udvider med et nyt outdoor element og derfor omdøbes til ‘FRI 2018’.

Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center Copenhagen glæder sig til at præsentere FRI 2018, der allerede har vokseværk: ”Vi vil give publikum en kvalitetsoplevelse af de seneste nyheder inden for camping og outdoor universet på én og samme gang. Derfor vil FRI 2018 byde på både spændende nyheder inden for campingvogne, autocampere, telte, campingudstyr og campingrejser samt inspiration til spændende campingdestinationer, og samtidig sætte fokus på outdoor udstyr, beklædning og aktiviteter.”’

‘Messen krydres med aktiviteter med kobling til fritidslivet, så uanset om man er glødende campist eller passioneret outdoor person, så er FRI 2018 et oplagt sted at lade sig underholde”.

FRI 2018 er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center Copenhagen på opfordring af Camping Branchen – den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr – med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.

Flot besøg på campingudstilling