Home Nyheder Børnetryl på Bakken

Børnetryl på Bakken

0
SHARE

trylDyrehavsbakken har i sine 400 år været et levende sted for gøglere og tryllekunstnere. Nu sættes fokus på magien med to priser, Pjerrots Tryllepris for børnetryl den 11. juni og Tibinis Tryllepris for bedste scenetryl i august.

”Der er så mange gode tryllekunstnere i Danmark – og magi er stadig dragende for såvel børn som voksne,” siger en af landets mest garvede tryllekunstnere, Kurt Flemming, alias Bakkens Pjerrot, der har rollen som konferencier og navngiver til den første tryllekonkurrence, Pjerrots Tryllepris.

Landets bedste børnetryllekunstnere er indbudt til at dyste om at overraske og glæde de kære små: ”Børn er et benhårdt publikum at trylle for. De har et øje på hver finger, er årvågne, og så er de hudløst ærlige. Der er kontant afregning med børn som publikum, men til gengæld er de også de mest vidunderligt taknemmelige, når showet er godt,” siger Kurt Flemming, der ved, hvad han taler om efter flere end 20.000 trylleforestillinger for børn i sin 20 år lange karriere som Pjerrot på Bakken.

Hvem der løber med vindertrofæet afhænger af den enkelte tryllekunstners evner til underholde børn. Faktisk udgør børnenes jubel 50% af vurderingen, når modtageren skal findes. Derudover bedømmes de på ’magisk atmosfære’ og ’magisk håndtering’.

Bakken arrangerer Pjerrots Tryllepris i samarbejde med Magisk Cirkel Danmark lørdag den 11. juni kl. 13:00 på scenen ved Pjerrots grønne hus.