Home Nyheder Bør man ’booke’ en liggestol?

Bør man ’booke’ en liggestol?

0
SHARE
Spies har åbnet et Ocean Beach Club hotel på Cypern. Her er en række populære værelser med direkte pooladgang – og egne liggestole på terrassen…

Er det okay at reservere en liggestol ved poolen til brug senere på dagen? Det har Spies ladet sit Rejsepanel give deres meninger om.

Knap 70% synes det er et problem, mens 21,1% ikke synes det og 9,1 svarer ’ved ikke’ blandt de 11.133 medlemmer af Spies Rejsepanel.

”De ferierende danskere mener ikke, at det nødvendigvis er dem selv, der skaber problemet. Kun 4,3% er med på morgenholdet, når der skal reserveres liggestole. 28,2% gør det af og til, mens 67,6% lader liggestole være liggestole og overlader dem til andre”, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Løsningen ligger lige til højrebenet: ”På stadig flere af vores koncepthoteller, Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels tilbyder vi lejligheder med direkte adgang til privat, delt pool, som man kan hoppe direkte i fra ens egen terrasse med egne liggestole. Vi har over 500 ferieboliger med pool access på 31 hoteller – på flere koncepthoteller har vi allerede solgt 50% af lejlighederne med direkte pooladgang i skolernes sommerferie 2018”, siger Torben Andersen.