Home Nyheder Bo på hotel med ’de kendte’

Bo på hotel med ’de kendte’

0
SHARE

Oversigten viser, at det ikke behøver at koste en herregård og at flere af hotellerne ligger indenfor rækkevidde af mange ’almindelige’ mennesker. Det gælder for eksempel  Hollywood Roosevelt hvor en overnatning koster ca. 1.500 kroner – men der er også langt dyrere hoteller på listen.

 

Siden åbningen i 1927 har Chateau Marmont på Sunset Boulevard i Los Angeles været blandt de kendtes foretrukne. Det gælder blandt andre Justin Timberlake, Jessica Biel, Kirsten Dunst og Marilyn Manson og legender som F. Scott Fitzgerald, Elizabeth Taylor og Jim Morrison. Også Hollywood Roosevelt har en lang historie og er blevet populært blandt for eksempel Paris Hilton, Matthew Mc Conaughey og Bruce Willis.

I New York kan man støde på de kendte på fx. Soho Grand Hotel, hvor man kan møde Lindsay Lohan, Heidi Klum, Kevin Spacey eller Sarah Jessica Parker.

I  London bør man bo på Metropolitan Hotel, der besøges af Madonna, Johnny Depp, Jude Law, Tom Hanks og Cameron Diaz.

 

Geejam Port Antonio i Jamaica tiltrækker kendte som Sharon Stone, Grace Jones, Gwen Stefani og Björk, mens Las Ventanas al Paraiso ved San Jose del Cabo i Mexico besøges af Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Jessica Alba, Jennifer Aniston og Charlize Theron.

The Little Nell i Aspen, Colorado er et legendarisk stjernehotel med stamgæster som Jack Nicholson, Mariah Carey og Kate Hudson.

Skrevet af Flemming Juul