Home Nyheder Billund Lufthavn hjælper travle flypassagerer

Billund Lufthavn hjælper travle flypassagerer

0
SHARE

billund-lufthavn-800x524Fra på mandag bliver det mere mageligt at parkere bilen i Billund Lufthavn. LufthavnsParkering lancerer konceptet Park & Fly, hvor personalet fremover vil parkere bilen for passagerer, der vil have en ekstra service.

”Øget komfort og service er efterspurgt, og med Park & Fly kan passagererne køre til døren og slippe for at finde en p-plads,” siger regionschef hos LufthavnsParkering i Billund Lufthavn, Peter Rossel.

Park & Fly koster 200 kr. plus parkeringsafgift. Servicen kræver ikke forudbestilling eller tilmelding. Passagererne parkerer i en af de opmærkede båse ved terminalen og smider bilnøglen i sikkerhedsboksen. Ved hjemkomst betaler man for parkering og service og henter bilen i P-huset over for terminalen.

Det seneste år har LufthavnsParkering i Billund Lufthavn lanceret flere nye tiltag. Ud over Park & Fly er det i dag også muligt at bruge BroBizz, når man parkerer i Billund Lufthavns P-hus.

Årligt parkerer op mod 800.000 biler i Billund Lufthavn, der alle er overvåget af en døgnbemandet vagtcentral. Lufthavnen har 13.000 P-pladser.