Home Nyheder Billigere skiferie uden kø

Billigere skiferie uden kø

0
SHARE

skisportDet samme scenarie udspiller sig hvert år på skidestinationerne i nogle uger. Gæsterne tilbringer lige så lang tid i kø ved restauranter, liftkøer eller skiskolen som på at stå på ski. De har valgt en af de uger, hvor alle andre skiglade europæere også tager på ski.

Skisport.dk har set på, hvornår de forskellige lande har vinterferie, så man kan planlægge uden om disse uger. For eksempel falder påsken allerede i uge 12, hvilket for nogle lande ændret datoen for vinterferien. For eksempel har nogle skoler i Norge lagt vinterferien efter påske, så eleverne opnår 16 fridage i træk.

Vinterferieuger i de forskellige lande: Norge uge 7-9, Sverige uge 7-10, Østrig uge 6-8, Frankrig uge 7-10, Holland uge 8-9, Tyskland uge 6-7 og Hamborg uge 10-11.

Det er altså på uge 7 og frem. Derfor kan det være en god ide at placere sin vinterferie i uge 6 eller før, samt uge 11, hvor kun Hamborg holder ferie.

Mere end 500.000 danske skientusiaster rejser hvert år på skiferie, og der er større rift om skirejserne end normalt. Ved at booke tidligt kan man være mere sikker på at komme derhen, hvor man helst vil.