Home Nyheder Bestil last minute rejsen på iPhone

Bestil last minute rejsen på iPhone

0
SHARE

”Kundeundersøgelserne fortæller, at det væsentligste ud over selve rejseproduktet er, at bookingen er nem. Med en ny applikation på iPhone, som gratis kan downloades, kan man finde sin næste last minute rejse med Apollo i en fart. Det bliver ikke nemmere og mere fleksibelt”, siger PR-chef i Apollo, Rikke Koks Andreassen.

”iPhonen kan vise, hvilke lufthavne Apollo har last minute rejser fra og på hvilke tidspunkter. I fritekstfeltet kan man søge den rejse, man ønsker. Der kan også bookes en rejse direkte via iPhonen, så hvor og når som helst kan rejsen bookes. iPhone er i eksplosiv vækst herhjemme og har en cool-faktor og Apollo er det første selskab i Danmark, med dette tilbud”.

Apollo er pionerer med interaktiv og moderne kommunikation med forbrugerne. apollorejser.dk har vundet priser for brugervenlighed, og internetandelen af al handel hos Apollo ligger på 60 – 70%. Samtlige  Apollos kataloger udgives som E-magasiner.

”Den moderne tilgang er afgørende. Med iPhone tilføjer vi en moderne kommunikationskanal, og det er vi stolte af”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Skrevet af Flemming Juul