Home Nyheder Best Western opgraderer i Fredericia

Best Western opgraderer i Fredericia

0
SHARE

Fulde huse og vækst i Trekantsområdet har skabt grundlag for at opgradere og udvide Hotel Fredericia, som får tilføjet et Plus i navnet og indvier en ny fløj.

Hotellet hedder fremover Best Western Plus Hotel Fredericia. Fælles for Plus-hotellerne er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

”Vi kan nu tilbyde en højere standard i alle detaljer. Som gæst kan man forvente en bedre oplevelse i værelsernes standard, faciliteter og personlig service”, siger direktør Einar Kring.

Samtidig indvier hotellet i starten af februar en ny fløj med 41 værelser, et loungeområde og to moderne møde- og konferencelokaler. 33 nye dobbeltværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan.

Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts: ”Hotel Fredericia har i flere år investeret mange penge og ressourcer i at skabe et hotel- og konferenceprodukt af højeste kvalitet. Med de nye faciliteter og det personlige værtskab er hotellet en god repræsentant for vores Plus-kategori.”