Home Nyheder Bedstemor er nået til Canada

Bedstemor er nået til Canada

0
SHARE

Karen Østerbye, PR og marketing projekt manager for Icelandair Scandinavia i København kan fortælle, at sagen blev løst dagen efter, hvor den ældre dame fløj til Toronto og var opgraderet på hele rejsen. 

Karen Østerbye forklarer, at de canadiske myndigheder har meget strikse krav til, at alle papirer og dokumenter skal være i orden ved indrejse til Canada. Hvis det viser sig, at et flyselskab har ladet en passager med ufuldstændig dokumentation rejse til Canada, bliver flyselskabet gjort ansvarlig med bøder m.m. som konsekvens.

”Der er nogle punkter som check-in personalet, i dette tilfælde SAS, skal være opmærksomme på ved selve check-in proceduren f.eks. lille bagagemængde i forhold til rejseperioden, udenlandsk navn, dårlige sprogkundskaber m.m. I den konkrete sag var flere af disse punkter opfyldt, men de opklarende spørgsmål blev først stillet ved gaten og ikke ved check-in, hvilket ikke er i henhold til procedurerne”, fortæller hun.

Den pågældende passager rejste til Toronto med Icelandair tirsdag, dagen efter planlagt afgang, men til gengæld opgraderet hele vejen til Toronto.

Skrevet af Flemming Juul