Home Nyheder Barfodsluksus på Kos

Barfodsluksus på Kos

0
SHARE
En suite med direkte adgang til poolen…

Direkte på stranden på den græske ø Kos byder Spies velkommen i det nye hotel Casa Cook Kos med spændende arkitektur, indbydende poolområder, trendy shopping og en afslappet atmosfære.

Hotellet bygges i foråret 2017 i Marmari på Kos nordlige kyst og bliver det andet hotel inden for rammerne af lifestyle-konceptet Casa Cook. Til forskel fra forgængeren på Rhodos, vil Casa Cook Kos ikke få nogen aldersbegrænsning og kan byde velkommen til børnefamilier.

”Vores første Casa Cook-hotel på Rhodos blev en succes, da det blev lanceret sidste år. Casa Cook placerer sig helt rigtigt i tiden med sit touch af det trendy, den lokale tilknytning og den lækre arkitektur. Vi ved, at vores kunder sætter pris på at bo godt på ferien samtidig med, at de ønsker at kombinere det med at opleve omgivelserne og finde de små, bortgemte perler”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Tanken er, at de en til to etagers fritstående bygninger, de små gange og hotellets smukke patioer skal give følelsen af at befinde sig i en rolig, lille by. I alt vil hotellet tilbyde 100 værelser i de 58 bygninger.

Man vil kunne vælge mellem dobbeltværelser til to personer, juniorsuiter til to-tre personer og suiter til to-fire personer – alle med privat terrasse eller balkon. Suiterne har egen privat pool, og juniorsuiterne har adgang til privat, delt pool.