Home Nyheder Bangkok forbyder verdensberømte gadekøkkener

Bangkok forbyder verdensberømte gadekøkkener

0
SHARE

Lokale medier skriver, at al street food i Bangkoks gader vil være forbudt med udgangen af 2017, har de lokale myndigheder besluttet

Bangkoks gadekøkkener er rost i guides og af madanmeldere, men ifølge myndighederne er forbuddet bundet i renlighed og sikkerhed og i at sikre plads til fodgængerne på fortovene, skriver avisen The Nation.

For bare en måned siden blev Bangkok af CNN for andet år i træk udråbt til at være verdens fineste rejsemål for street food, skriver jyllands-posten.dk.

Wanlop Suwandee, rådgiver for Bangkoks guvernør: ”Gadesælgerne har erobret fortovene i al for lang tid, og vi har givet dem plads til at sælge mad lovligt på markeder, så der bliver ingen undtagelser. Samtlige gadesælgere bliver nødt til at fjerne sig”.

Piyabutr Jiuramonaikul, formand for de forretningsdrivende i Khao San Road: ”Der er over 200 street food-sælgere i Khao San Road, og de udgør i vores distrikt det unikke, som tiltrækker mange turister fra hele verden”. Han vil nu tage sagen op med myndighederne.