Home Nyheder Bæredygtigt kaffekoncept

Bæredygtigt kaffekoncept

0
SHARE

Efter omstilling til bæredygtig hoteldrift er Comwell Hotels klar med et bæredygtigt kaffekoncept i samarbejde med Brasil Kaffe Import. Konceptet indebærer baristauddannelse til Comwells 15 hoteller i Danmark.

I forbindelse med det økologiske spisemærke, som Comwell tidligere på året modtog Årets Økopris for, har hotelkæden indgået et strategisk samarbejde med Brasil Kaffe Import (BKI), der siden 1960 har importeret og solgt kaffe til Danmark. Samarbejdet skal give gæsterne en bedre kaffeoplevelse og en helt ny uddannelse af hotelbaristaer.

I samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen i København har Comwell udviklet en baristauddannelse, der er en slags sommelieruddannelse inden for kaffe. Comwell uddanner én barista for hvert hotel, og de vil til dagligt få ansvaret for konceptet, kvaliteten og gæsteoplevelsen. De nye baristaer får også ansvar for håndtering og valg af en økologisk signatur-te.

For den professionelle gæst er forplejningen en væsentlig del af den gode oplevelse under møder og konferencer. Derfor har Comwell Hotels udarbejde nye kaffestationer, hvor gæsten kan nyde friskbrygget og nøje udvalgt økologisk kaffe. Det skal erstatte den traditionelle kaffe- og te-buffet med konventionel kaffe og te. På den måde er gæsten ikke længere afhængig af en overordnet tidsplan. Det skaber fleksibilitet, og gæsten kan altid være sikker på, at kaffen er friskbrygget og økologisk.

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

Årets Økopris til Comwell

Comwell topper det danske mødemarked