Home Nyheder BA dropper maden i Europa

BA dropper maden i Europa

0
SHARE

Det sker uden, at man har varslet de rejsende og rejsebureauerne, som har købt/solgt billetter i den tro, at der blev serveret en gratis bolle. Beslutningen gælder alle rejser på økonomiklasse, der er under to en halv times varighed. Man har dog foreløbig beholdt den frie bar.

 

”Det ville have betydet et veritabelt oprør, hvis man også fratog passagererne de gratis drinks”, siger en talsmand fra BA, der ønsker at være anonym.

 

Rejsende på business class vil ikke kunne mærke større forskel. Dog vil man udskifte den anden servering på langdistance-flyvninger med en galley-buffet. Det vil sige at man ikke mere vil få serveret morgenmad på

rejser mod øst og eftermiddags-the, når man drager mod vest. Der bliver udelukkende tale om selvbetjening. Ifølge BA spises kun to ud af tre af disse måltider.

 

Selskabet håber at det årligt vil betyde besparelser på 22 mio. pund. Men som det udtrykkes af Simon Evans, formand for forbrugerorganisationen Air Transport Users Council:

 

”Forskellen mellem BA og lavprisselskaberne bliver mindre og mindre, og flere og flere rejsende vil nu spørge sig selv om det virkelig er den ekstra pris værd, at flyve med BA”.

 

British Airways tabte sidste år 401 mio. GBP, og topchefen Willie Walsh siger ligeud at der er tale om en overlevelseskamp.

 

Sun-Air, der flyver for British Airways, har fortsat gratis mad og drikke til alle passagerer hele døgnet.

Skrevet af Klaus Givskov