Home Nyheder Børnefri feriehoteller hitter

Børnefri feriehoteller hitter

1
SHARE

Charterarrangørerne kan ikke forbyde gæsterne at medbringe børn, men de opfordrer kunderne til at lade børn under 12 år blive hjemme, skriver politiken.dk.

 

Spies har udvidet antallet af børnefri hoteller fra et til fire på blot to år, mens Star Tour i samme periode har øget antallet fra syv til 40 hoteller og regner med en fordobling af gæster uden børn indenfor de kommende fem år.

 

Ifølge metroXpress melder charterarrangørerne om en nærmest eksplosiv vækst i dette segment, og kommunikationschef hos Spies, Torben Andersen, melder om fordobling af søgningen på de såkaldte Sunprime-hoteller i løbet af to år. Det har fået selskabet til at arbejde med planer om børnefri fly, eller børnefri områder i flyene.

 

Star Tour kalder hotellerne Blue Couples, som fortrinsvist søges af par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, men også i stigende omfang af yngre par, som alle går efter romantik, god mad og især fred og ro, fortæller salgsdirektør Stig Elling. Også han regner med børnefri charterfly indenfor få år.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det er ikke børnene som folk ønsker at undgå når de booker disse hoteller men deres utålelige forældre der mener det er helt ok at de tager al pladsen og generer og forsinker alle andre.
    Danske småbørns forældre er uden sammenligning de mest utålelige mennesker på denne jord.
    Er lige landet med et fly fra Athen hvor jeg fik det bekræftet igen.

Comments are closed.