Home Nyheder Arbejdende kunstnere søges

Arbejdende kunstnere søges

0
SHARE
Kunstnerboligen ART 56°

Kunstnerboligen – ART 56° – ligger på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Tyskerhavnen er en oase midt i Hvide Sande hvor ferieboliger er blandet med hyggelige redskabsskure som fiskerne benytter til grej.

Hvide Sande er hjemsted for Danmarks 5. største havn, hvor både fiskeri, transport og offshore er bærende aktiviteter sammen med turismen. Det er primært tyskere der gæster området, men også danskere, hollændere og nordmænd.

Boligen udbydes i perioder af 14 dage, med ind og udflytning om fredagen. Der er en forpligtelse til at have åbent atelier fra søndag til torsdag, i tidsrummet fra klokken 12 til 16, og kommunikere med områdets besøgende. 12. – 26. oktober er sidste periode – derefter åbnes for normale feriehusgæster.
Der betales et depositum. Ellers betales kun for forbrug af: El, vand og varme.

Kunstnere kan stille spørgsmål og ønske periode ved henvendelse til Flemming Rendbo, der er tilknyttet som konsulent og sparringspartner. Ønsker om ophold sendes på mail med cv & oplysninger til:
flemmingrendbo@gmail.com – senest den 15. november.

Mere om Kunstnerboligen ART 56° HER

Kunstnerboligen ejes af Holmsland Klit Turistforening, der klarer alt praktisk omkring booking, ankomst afrejse og øvrig kontakt til kunstnere.

LEAVE A REPLY