Home Nyheder Apollo fyrer 30% af sine rejseledere

Apollo fyrer 30% af sine rejseledere

0
SHARE

rejseledere1_700x320I alt har rejsearrangøren afskediget 50 af sine 152 rejseledere, der kommer fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. De fik besked for en uge siden og er sendt hjem fra deres respektive destinationer, skriver bt.dk.

Fyringerne skyldes dels, at Apollo har haft markant færre gæster på nogle destinationer og dels, at man vil ‘modernisere mødet med kunden’.

”Vi har lavet ændringer i den organisation, vi har på destinationerne. Vi har haft for stor bemanding i alt for lang tid, fordi mange kunder er blevet mere selvstændige de seneste år og ikke har behov for samme kontakt med guiderne”, forklarer Kajsa Moström, kommunikationschef hos Apollo Rejser og Kuoni Nordic.

Når kunderne i fremtiden lander på destinationen, skal de ikke regne med at få en guide med i bussen til hotellet og mange udflugter skal varetages af lokale samarbejdspartnere, så de fremover foregår på engelsk. ”Der vil stadig være guider på destinationerne, og 24 timer i døgnet på callcenteret. Men ellers er det bl.a. via vores app, at man kan få tips og informationer, man før fik af rejselederne på stedet”, siger Kajsa Moström.

Apollo Rejser er Danmarks fjerdestørste rejsearrangør og er ejet af Kuoni Travel fra Schweiz.