Home Nyheder Apollo aflyser udflugter til Cairo

Apollo aflyser udflugter til Cairo

1
SHARE

Det samme gælder for Falk Lauritsen som følge af urolighederne i Cairo i modsætning til feriesteder i Egypten ved Der Røde Hav, hvor danske turarrangører har base.

Med baggrund i artiklen i standby.dk. her til morgen om urolighederne og angreb fra terrorister på Cairos fornemste luksushotel har kommunikationschef Rikke Koks Andersen, sendt os følgende:

”Apollo og Falk Lauritsen har aflyst samtlige udflugter til Cairo i disse uger. Vi genoptager først udflugterne til metropolen, når der igen er helt rolig i byen.

Vi ønsker at være på den sikre side, også selv om vore gæster til Cairo normalt ikke kommer på Tahrir-pladsen.

Og ja, også enig i artiklens afslutning: Hurghada, Sharm el Sheikh (og Marsa Alam og Dahab) ved Rødehavskysten er helt upåvirkede, og vore gæster er glade for den lune ferie. Jeg har netop talt med vores destinationschef i Hurghada.”

1 COMMENT

  1. indtil videre ingen ballade i hurghada og sharm. desværre har den nyvundne “frihed” betydet at tåber tror at de kan ødelægge og hærge alt hvad der passer dem- her hersker en slags anarki i Cairo, alexandria og port said lige nu.
    Og da det Egyptiske museum ligger lige ved Tahir pladsen samt khan kahlil bazaren som jo gerne er der turisterne kommer- så ville jeg bestemt også holde mig væk…
    jeg sidder dog i Cairo lige nu og mange af indbyggerne er rigtige kede af situationen- men kan ikke rigtigt gøre noget pt.

Comments are closed.