Home Nyheder Ans Rejser overtager Schreiber Tours

Ans Rejser overtager Schreiber Tours

0
SHARE
Bureauchef Michael Bach Andersen, Ans Rejser, Silkeborg og den nye medarbejder, Thomas Berntsen.
Bureauchef Michael Bach Andersen, Ans Rejser, Silkeborg og den nye medarbejder, Thomas Berntsen.

Silkeborg-bureauet er i fortsat fremgang og har senest overtaget alle rejseaktiviteter fra Schreiber Tours, Tørring.

”Schreiber Tours har i en årrække arrangeret rejser til Rumænien, Ungarn og Kroatien og de to sidstnævnte fortsætter i Ans Rejsers regi. Det drejer sig udelukkende om flyrejser med afgang fra Billund eller Kastrup”, fortæller bureauchef Michael Bach Andersen. For ikke længe siden overtog Ans Rejser også  Berlinspecialisten, der  kun sender gæster til den tyske hovedstad.

Hos Schreiber Tours har en kendt midtjyde, Thomas Berntsen, været rejseleder til Ungarn og Kroatien – to lande, som er hans speciale.

”Ans Rejser lægger i 2015 op til 8-10 rejser til de to lande med Thomas Berntsen ved mikrofonen. Men vi håber derudover at kunne øge udbuddet med endnu flere rundrejser med dansk rejseleder til Kroatien og Ungarn, som har en høj prioritet hos stadig flere danskere”.

”Det er væsentligt for os at kunne knytte Thomas Berntsen til Ans Rejser. Han er en kendt person i vide kredse.  Uddannet folkeskolelærer, arbejdet inden for børne- og ungdomsforsorgen som leder af et dag- og døgncenter i Viborg Amt, forstander på militærnægterskole, integrationsleder i Dansk Flygtningehjælp og i 12 år – 1992-2004 – leder af Det Danske Kulturinstitut i Kecskemét midt på den ungarske puszta. Siden 2004 har han virket som rejseleder i Østeuropa.