Home Nyheder Alle kan benytte Scandlines færger

Alle kan benytte Scandlines færger

1
SHARE

Bendikte_hybrid.ashx’Har man købt billet til en Scandlines-færge til Rødby, så kan man komme om bord og stige i land, uanset om man er forretningsmand eller flygtning’.

Sådan lyder det fra Scandlines mandag morgen, efter 275 flygtninge har brugt færgeruten mellem Puttgarden og Rødby til at komme ind i Danmark, skriver bt.dk.

”Folk kan frit stige om bord på vores færger, og vi har hverken ret eller pligt til at spørge dem, hvor de er på vej hen”, siger Scandlines pressechef Anette Ustrup Svendsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Hun kan endnu ikke oplyse, om der har været flygtninge på færgerne til Rødby mandag morgen, men understreger, at rederiet har et tæt samarbejde med politiet. Søndag aften fik Scandlines besked på at øge beredskabet på det område i havnen, hvor passagererne går i land.

”Det er et terrorsikret område, så når politiet beder os om at øge beredskabet, så gør vi selvfølgelig det”, fastslår hun.

Mange af de 275 flygtninge, der søndag eftermiddag kom til Danmark med færgen kommer ifølge politiet fra Syrien og Irak og er angiveligt på vej til Sverige og Finland.

1 COMMENT

  1. Pudsigt at der ikke stilles samme krav til Scandlines som feks. taxi-chauffører som bla. er straffet med fængsel.

    Der er også eksempler på taxachauffører, der har kørt asylsøgere over grænsen fra f.eks. Tyskland til Danmark og efterfølgende er blevet dømt for menneskesmugling, fordi de skulle have tjekket, om kunderne havde gyldige pas og visum.

    http://www.faktalink.dk/titelliste/menneskesmugling/hele-faktalinket-om-menneskesmugling

    Almindelige private kan også straffes:

    http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8001566/FAKTA-S%C3%A5dan-m%C3%A5-du-hj%C3%A6lpe-migranter/

Comments are closed.