Home Nyheder airBaltic åbner hub i finske Uleåborg

airBaltic åbner hub i finske Uleåborg

0
SHARE

Bertolt Flick, koncernchef i airBaltic:

“Vi har hidtil fløjet på fire ruter fra Uleåborg og været særdeles tilfredse med resultaterne. Byen og dens virksomheder har været vældigt aktive i markedsføringen af visionen om at være ’the Artic Gateway’. Vi vil være det flyselskab, som hjælper Uleåborg-regionen med at nå den vision. Vi arbejder tæt sammen med Uleåborgs Lufthavn for at udvikle vores fremtidige rutenet.”

 

I dag udbyder airBaltic fire destinationer fra Uleåborg – Riga, Åbo, Stockholm (om sommeren) og Tallinn (om sommeren). Ved fuld belægning vil der være 10-15 direkte ruter med airBaltic fra Uleåborg. I Finland  har airBaltic fly til/fra 10 lufthavne – Helsingfors, Uleåborg, Villmanstrand, Åbo, Tammerfors, Vasa, Kuusamo, Kuopio, Rovaniemi og Kittilä.

?

Uleåborg ligger i det nordvestlige Finland og har landets næstmest trafikerede lufthavn med faste forbindelser til seks destinationer (Riga, Åbo, Tammerfors, Stockholm, Tallinn og Helsingfors), samt 250 charterflyvninger pr år. 700.000 passagerer betjenes årligt på Uleåborg Lufthavn, som lige nu er under udvidelse til dobbelt kapacitet.

Skrevet af Flemming Juul