Home Nyheder Air Canada er Nordamerikas eneste 4-stjernede flyselskab

Air Canada er Nordamerikas eneste 4-stjernede flyselskab

0
SHARE

Star Alliance-medlemmet har fået en ekstra stjerne i britiske Skytrax årlige vurdering af verdens flyselskaber. Air Canada øger til august på Københavns Lufthavn.

“Jeg og Air Canada er naturligvis meget tilfredse med, at vi som eneste nordamerikanske flyselskab har fået den fjerde Skytrax-stjerne som tegn på vores forbedringer for kunderne såvel på jorden som i luften,” siger selskabets koncernchef, Calin Rovinescu.

Hovedparten af de store flyselskaber i USA har typisk tre Skytrax-stjerner.

I øvrigt erstatter Air Canada fra august periodisk den nuværende Boeing 767 på ruten mellem Toronto og København med en større Airbus A330. Hermed udvider Air Canada antallet af daglige sæder mellem Toronto og København fra 211 til 265. På business class bliver der 36 sæder mod i dag 24, mens der på economy class bliver 228 sæder i forhold til 187 sæder.

Indtil videre planlægger Air Canada at benytte A330-300 på de daglige flyvninger til 1. oktober 2013, hvorefter de ældre B767 igen indsættes på ruten.

Air Canada åbnede mellem Toronto og København i juni 2010 med daglige flyvninger i sommermånederne og reduceret program resten af året.