Home Nyheder Advarsel til feriegæster i Tyrkiet

Advarsel til feriegæster i Tyrkiet

1
SHARE

alanyaDanske feriegæster i Alanya i Tyrkiet er blevet advaret om uroligheder. Det sker efter optøjer i store dele af Tyrkiet – som har bredt sig til Alanya i form af voldelige demonstrationer og brande.

Tyrkiet har i nogle dage været plaget af uro efter et angreb søndag, som Kurdistans Arbejderparti, PKK, stod bag. Her menes 16 tyrkiske soldater at være blevet dræbt.

Uroen bredte sig tirsdag til Alanya, hvor pro-kurdiske lokaler blev angrebet. Hovedkvarteret i Alanya blev sat i brand, og det fik myndighederne til at advare borgerne mod at færdes i området. Andre brande startede i mindre barer og bygninger, skriver tv2.dk.

”Vi følger myndighedernes anvisninger, og derfor er der taget kontakt til gæsterne. Gæsterne bliver gjort opmærksom på at følge anvisningerne fra myndighederne, og at de er velkomne til at kontakte os for spørgsmål”, siger Apollos kommunikationschef, Glenn Bisgaard.

Der er ikke totalt udgangsforbud for gæsterne, men et afgrænset område, som de skal holde sig fra. Apollo i Norden har omkring 1.000 gæster i Alanya, heraf ca. 300 danskere.

1 COMMENT

  1. Ja ja den er god med dem. Så galt er det heller ikke. Sidder og følger med på live cameraer og det ser ikke så voldsomt ud som det lyder.

    Men meget klogt at følge anvisningerne og ja der er nogen områder man skal holde sig fra. :O) Uanset om der er ballade eller ej

Comments are closed.