Home Nyheder IT-projekt revolutionerer hotelbookinger

IT-projekt revolutionerer hotelbookinger

0
SHARE

Amadeus, der er teknologipartner for rejsebranchen, har nu fuldført integreringen af 75.000 hoteller rundt om i verden i sin nye platform for hotelbookinger. Ifølge Amadeus kommer videreudviklingen af den nye platform til at forandre forudsætningerne og måden, man i fremtiden foretager hotelbookinger på, ikke mindst ved at man kan søge på det brugergenererede indhold.

Det første trin i udviklingen mod en ny platform forventes at være klar i februar og åbner nye muligheder for distribution, booking og søgning inden for hotelbranchen. Platformen vil desuden blive nemmere at integrere med andre systemer.

I dag er hotelsøgninger begrænset til for eksempel at søge på et bestemt geografisk område eller et bestemt prisinterval. Når den nye platform står helt klar, bliver søgningerne meget mere fleksible og kan i stedet være udformet ud fra kriterier som f.eks. ”hotel i Sydfrankrig med pool”.
Den nye platform gør det også muligt at tilføje brugergenereret indhold, hvor man kan søge på tidligere rejsendes bedømmelse af hoteller.

”I dag udføres hver femte hotelbooking online. Der er sket en hurtig udvikling, og stigningen fortsætter, hvilket betyder, at vi må tilpasse vores systemer, løsninger og produkter, så de bedst muligt skaber et grundlag for omkostningseffektive processer i rejsebranchen,” siger Janchrister Egnefors, adm.dir. hos Amadeus.

Skrevet af