Home Nyheder Med easyJet på juleshopping

Med easyJet på juleshopping

0
SHARE

Kælke- og skøjtebaner, udsmykkede gader og boulevarder og et utal af events. Det er Berlin ved juletid. Med mere end 50 julemarkeder topper Berlin listen over byer med god julestemning og kan bryste sig af Europas længste mobile kælkebane, der ligger ved Potsdamer Platz i det store vintermiljø ’Winterwelt’. En anden af Berlins store vinterattraktioner er den 700 m2 store skøjtebane ved Unter den Linden og Babelplatz, hvor folk står på skøjter og nyder godter fra de mange boder.

En forlænget weekend i Berlin for to kan fås til godt 2.700 kr. for både easyJet flyrejse tur/retur og hotel i centrum af Berlin.

Et besøg i London ved juletid kræver også besøg i shopping-kvarteret West End, der vækkes til live med juleudsmykninger og julesang. Kvarteret har masser at se på, mens man shopper. Som altid bliver Oxford Street, Regent Street og Bond Street pyntet med julelys i november, og Londons kendte stormagasiner sætter alle sejl til, når det bliver jul. 

En forlænget weekend i London for to kan fås til godt 3.200 kr. for både easyJet flyrejse tur/retur samt hotel i centrum af London.

Skrevet af