Home Nyheder 900.000 kr i bøde til SAS

900.000 kr i bøde til SAS

3
SHARE

Kravet fra anklagemyndigheden lød på to mio kr og konfiskation af fem mio kr, som skulle svare til SAS’ besparelse ved den billigere arbejdskraft, men byretten fandt ikke, at grundlaget for konfiskationen var tilstrækkeligt dokumenteret, oplyser Domstolsstyrelsen til Ritzau ifølge epn.dk.

Der har været kinesisk personale på SAS-flyene siden 5. Januar 2006, og japansk personale siden august 2005. De var ansat på kinesiske og japanske ansættelseskontrakter, men uden dansk arbejdstilladelse.

SAS søgte om arbejdstilladelser i maj 2006. De japanske ansatte fik deres tilladelser november 2007 mens det kinesiske personale endnu ikke har hørt, om det kan få dansk arbejdstilladelse.

Skrevet af web-redaktionen

3 COMMENTS

  1. Ja, ak hvad kan man sige. Det ser ud til at SAS kun kan involvere sig i ulovlige sager, nu kommer kartel sagen med Spirit snart. Hvad er det dog for en ledelse. Måske man skulle udskifte dem med Kinesere, de er da dygtigere og billigere. Gud bevare Danmark, undskyld “SAS”

  2. Fint nok, men havde alle SAS langrute fly været indregisteret i Norge og Sverige, ville det ikke have været ulovligt.

  3. Ja, først så stikker man dem en bøde og så laver man loven om for at hjælpe SAS.

Comments are closed.