Home Nyheder Frygt for savnede danskeres liv

Frygt for savnede danskeres liv

0
SHARE

Antallet af savnede danskere efter flodbølgekatastrofen blev i går opgjort til 62, efter at det har været nede på 57. Stigningen skyldes, at politiet har fået styr på de ca. 100 personer på den såkaldte ”skyggeliste” for de personer, politiet kun havde sparsomme oplysninger om.
I går aftes blev listen over de savnede danskere fjernet, fordi den ifølge politiet har tjent sit formål. Politiet har efter offentliggørelsen af listen fået kontakt til de pårørende for samtlige savnede danskere. Tabstallene vil fra nu af blive opdateret én gang dagligt.
Politiet vurderer, at listen over de savnede danskere dækker over et højt antal døde danskere. Chef for kriminalteknisk afdeling, Frank Jensen siger: ”Der er stor sandsynlighed for, at de 62 savnede må være omkommet. Vores vurdering er så sikker, at vi nu bl.a. prøver at skaffe DNA- og tandkort på de savnede. Vores formodning er, at vi skal identificere de savnede blandt de døde i Thailand.” Frank Jensen vurderer desuden, at der vil gå mange uger endnu, inden alle de døde danskere vil være identificeret, og det officielle dødstal foreligger.
(Berlingske Tidende, 6/1)

Skrevet af